برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر از همه دوستان که در این تاپیک شرکت کردندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نقل قول از شهریار عزیز:
بله درسته من این هدفه :شکستن بالاترین رکورد فرکانس CPU توسط تیم ShahrSakhtAfzar در جهان ! رو کلی عرض کردم تا دید دوستان نسبت به تاپیک و هدف و تفاوتش با دیگر تاپیک ها مشخص شه!به نظرم هدف را اول خیلی بزرگ نگذارید و قدم به قدم پیش بیایم بهتره ...
واگر نه سنگ بزرگ علامت نزدنه! نه برای این تیم!
من کاملا با این حرف موافقم و باید قطعه ای مثل همین E2180 که برای شروع عالیه رو با رتبه استپینگ یکسان تهیه کنم و من هم به جمع دوستان برای تست این CPU با مادربرد Abit IP35 PRO تست اوور بگیرم و بزارم اینجوری همه با یک CPU مشترگ به نتایج مختلف با هر مادربردی می رسیم که قابلیت ولتاژ پایین فرکانس بالا در هر مادربردی بیشتر باشه نشون دهنده توان بیشتر اون برد در اورکلاکینگ با فرکانس بیشتر و خنک کننده بهتر رو داراست .2- پروژه های تیمی را پیش ببریم اما سعی کنیم توی هر خونه یک لابراتوار داشته باشیم که بعد مثلا یک مادربرد اشتراکی داشته باشیم مدتی پست کنیم برای افراد مختلف چون پست کردن کولینگ سخته یکم . پس باید کولینگ را سعی کنیم بسازیم جاهای مختلف که با هزینه خیلی کم میشه برای رکورد ساخت ...
درمورد مادربرد فعلا من می گم هر کی با مادربرد خودش تستس کنه مثلا من IP35 Pro دارم توان خوبی برای اوور داره با اینکه یکم قدیمیه برای مثلا رکورد 8.1 گیگاهرتز رو اون تیم با مادربرد چیپ P965 زدن . دوستان خودتون رو درگیر مادربرد جدید، نو ،نکنین !هنر اینه که با یک قطعه قدیم یا منسوخ شده اوور کنیم و رکورد بزنیم نه با مادربرد Black OPS که 380 تومن قیمتشه ؛ این که هنر نیست !همه می تونن همچین کاری بکنن هرکی پول داشته باشه تو این بازی برنده است !(جمله ای از یک فیلم معروف)خلاصه با مادربرد خودتون تستس بگیریدو بزارید فقط همون جور که شهریار گفت مثلا همه CPU ها یکسان باشه تا یه جور ی بتونیم همین دیگه رو ببینیم و قطعات انتخاب شده نهایی رو خریداری کنیم .
در مورد خنک کننده من و چند تا از بچه های دیگه تیم کولینگ تقریبا تمام مطالب پایه رو در مورد ولتر کولینگ و TEC و ساخت و تراش و. . . بررسی کردیم که دوستان همت کنند وبخونن خودشون می تونن در خونه بسازن البته هزینه ساخت یه کم بالا در میاد که من دارم بررسی می کنم یه واتر کولینگ ارزون قیمت و ساده آموزش ساختش رو بزارم تا دوستان در هنگام تست CPU E2180 به مشکل بر نخورند! نسوزه CPU ؟!!
ودر مورد 641 هم من چون کولینگ مناسبی دارم و می تونم ازش تستس بگیرم وقت رو تلف نمی کنم و هی این مادر مرده رو (641) رو اوور می کنم تا پرفورمنس کولینگ در دمای و فرکانس 5.4 گیگاهرتز این CPU دستم بیاد
و بتونم در آینده که خواستیم اورکلاک نهایی رو انجام بدیم تجربه کافی داشته باشم.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید باتشکر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مجید

Bookmarks