ببینید ما مشکلی که باهاش روبرو هستیم اینه که یک جا نیستیم شایان جان بابل هست ، من اصفهان هستم ، مجید جان یک جای دیگه ، بهادر جان یک جای دیگه و ... . این کمی مشکل سازی میکنه برامون . چون حالا با شروع دانشگاه ، مدرسه و ... رفت و آمد هم سخته . به نظرم بهترین کار اینه که پردازنده های رده پایین را شروع کنیم که قیمتش اول از همه پایین باشه و افراد بتونند راحت تر تهیه کنند . E2180 گزینه خوبیه چون من ، شایان جان ، مهدی جان و چند تا از بچه های دیگه داریم + قیمت پایینی داره و قابلیت اورکلاک خوبی داره .
به نظرم هدف را اول خیلی بزرگ نگذارید و قدم به قدم پیش بیایم بهتره ...
نباید انتظار داشته باشیم در روز اول کاریمون رکورد Max FSB دنیا یا Max Frequency دنیا را بزنیم به خصوص روی پردازنده ای مثل 641 که توی نوع خودش بهترین دنیا هست . به نظرم اول بیایم و رکورد جهانی E2180 را بزنیم بعد بریم سراغ پردازنده های بعدی به نظرم 641 باید جزو پروژه های نهاییمون باشه یعنی بعد از اینکه روی پردازنده های کوچیک کار کردیم و هماهنگ شدیم بریم سراغ رکورد جهانی 641 که میشه رکورد فعلی دنیا .
اما در مورد مادربرد :
DFI من رده بالا هاش را ندیدم از نزدیک اما مادربرد های P35 اش چند تاش را دیدم برای کار کردن و استفاده کولینگ روش مناسب نیست .
مادربرد های ایسوس گزینه مناسبی هستند چون کارایی بالایی دارند که حالا وارد بحث تخصصیش نمیشم خلاصه مطلب اینکه با ولتاژ کمتر میتونیم پیش بریم . مادربرد های دیگه مثل TPower I45 بایواستار این خصوصیت را نداره . ممکنه توی FSB قوی باشه ولی باید ولتاژ بیشتری بدیم که باعث بالا رفتن دما میشه .
نکته بعدی اینکه روی کولینگ CPU فقط نباید متمرکز باشیم ! کولینگ CPU مهم ترین هست اما باید روی خنک کردن NB و ... هم کار کنیم .
2- پروژه های تیمی را پیش ببریم اما سعی کنیم توی هر خونه یک لابراتوار داشته باشیم که بعد مثلا یک مادربرد اشتراکی داشته باشیم مدتی پست کنیم برای افراد مختلف چون پست کردن کولینگ سخته یکم . پس باید کولینگ را سعی کنیم بسازیم جاهای مختلف که با هزینه خیلی کم میشه برای رکورد ساخت ...
ممنون
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks