کاربر شهرسختافزار
3 تا عکسی که میخواستی بزاری را یادت رفت !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bynam برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
رم من 4 عدد پاتریوت یک گیگ باس 800 است که رنگشان ابی است در ضمن همینطور که مشغول تایپ بودم نرم افزار کارش تمام شده و بسته شده بود والان که روی ایکونش کلیک کردم انجا که نوشته بود goنوشته idle
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bynam برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رمهات چیزه خوبی هست و میشه روش حساب باز کرد !
حالا برو تو بایوس و فرکانس رم را بزار روی 666 و تایمینگ را بزار روی 4-4-3-9 و ببین که میاد بالا البته با ولتاژ 2.1 !
اگر آمد بالا برو تو ویندوز و اگر رفت با ارتوس تست بگیر تا 30 دقیقه و اگر ریست نشد برو تایمینگ را بزار روی 4-3-3-9
و با این دیگه 2 ساعت تست بگیر و اگر چیزی نشد اگر دوست داشتی تایمینگ را بزار روی 3-3-3-9 و همون ولتاژ!
اگر بتونی با این ولتاژ روی این تایمینگ پایدار بشی خوبه !
اگر نمیخوای روی 666 باشه بزار روی 800 با تایمینگ 4-4-4-12 و 2.1 ولت ! اینو تست بگیر پایدار بود دیگه اور کلاک نکن بسه !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
اینم از عکسها یه مروری بکنید اگه همه چیز مرتبه بگید کارهایی که گفتید رو انجام بدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط bynam در تاریخ 09-08-08 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
پس چرا MP را گزاشتی روی 9 ؟ 9.5 که بهتره !
و همه چیز خوبه تا الان CPU را میگم.
ولی رم را همانطور که گفتم اور کن تا ببینم چه میکنی ؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
فرکانس رم اگر اشتباه نکنم روی اتو روی 799 است در مورد تایمینگ جایش را در بایوس دیدم اما ولتاژ را نمیدانم در کدام گزینه باید تنظیم کنم روی اتو باشد موردی دارد یا حتما باید تنظیم شود در ضمن از بایوس وقسمت مربوط به رم هم 2 تا عکس گزاشتم لطفا بررسی کنید وبگویید هر گزینه را روی چی تنظیم کنم
|
|
کاربر شهرسختافزار
خوب حالا برای تغییر ولتاژ رم باید از گزینه ی Memory Voltage استفاده کنی !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bynam برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این از ولتاز رم و تایمینگ :
شما همونطور که گفتم 4-4-4-12 یا هر تایمینگی را باید از اولین آپشن که توی بایوس هست شرع کنی :
Cas Latency Time = 4
4
4
12
Auto
Auto
Auto
Auto
و به ترتیب اعداد را قرار میدی و هر چقدر هم که روی Auto ماند دیگه باش کاری نداریم اینها اصلی هستند که تاثیر زیادی دارن !
آخرین ویرایش توسط Overclocker در تاریخ 09-08-08 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
ایا ولتاژ را روی 2.1 تنظیم کنم برای تنظیمات بالا در ضمن در جایی فرمودید در مورد دمای سی پی یو از سید مهدی بپرس من ایشان را نمیشناسم
آخرین ویرایش توسط bynam در تاریخ 09-08-08 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
ببین میتونی هر ولتاژی بدی به رمت ولی هر بلایی سرش بیاد تغصیر خودته !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bynam برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از 2.1 به بالا واسه این رمهات ضرر داره ! OK؟
شما باید هر فرکانسی که انتخاب میکنی روی تایمینگش کار کنی تا پاین ترین را با این ولتاز پایدار کنی !
مثلا من به جای شما باشم روی 666 کار میکنم و تایمینگ را تا حداکثر پایین میارم که با اون ولتاژ پایدار بشه.
666 با تایمینگ 3-3-3-9 اگه بشه که نمیشه خیلی عالیه. حالا شما تست کن ببین تا کجا رمت جواب میده !
تایمینگ فعلیت :
5-5-5-16
بعدی که تست باید کنی :
4-4-4-12 ؟
بعدی :
4-4-4-9
بعدی :
4-4-3-10
بعدی:
4-3-3-11
بعدی :
4-3-3-10 یا 9
بعدی : 3-3-3-9
به ترتیب امتحان کن ببین کدوم پایدار هستی ؟هر چی بیشتر تایمینگ کم بشه سرعت رم میره بالا !
حتما با هر کدوم از این تایمینگ ها حداقل 5 دقیقه با ارتوس تست بگیر هر کدوم که تا برنامه شروع به کار کرد سری سیستم ریست شد یه پله پایین ترشو انتخاب کن ! مثلا 3-3-3-9 سری ریست شد بزار 4-3-3-10
چون ولتاز کم میاره ریست میشه و از اونجایی که نمیتونی از این بیشتر ولتاژ بدی باید یه تایمینگی انتخاب کنی که با 2.1 ولت پایدار باشه و با فرکانس 666!
حالا برو تست کن نتایج را هم بزار و کمک خواستی من هستم دوباره ساعت 11:40 میام بعد از 2 تا فیلم ها برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید قسمت آخرشونه آخه !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دیگه نمیدنم چه طور توضیح بدم !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
کاملا عالی توضیح دادی کاملا متوجه شدم الان روی فرکانس 799 که به طور اتو روی بایوس امده با تایمینگ 4.4.4.12 هیچ مشکلی نیست اگر بخواهم فرکانس رو تغییر بدم باید در بایوس گزینه سیستم مموری مولتی پلیر را از حالت اتو خارج کنم وبر اساس گزینهای داخل ان فرکانس بالاتر یا پایین تر میره شما صلاح میدونی این کارو بکنم وبیارمش روی 666 یا همینطور با همین فرکانس ادامه بدم در ضمن لحظه اول که سیستم رو روشن میکنم روی اون صفحه مشکی رم را مینویسد 666 دوال اما در بایوس فرکانس 799 است ایا موردی ندارد
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks