کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bynam برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
صبر کن ببینیم مهدی چه اورکلاکی واسه رمت پیشنهاد میده ؟
من زیاد تو اور رم های پاتریوت اطلاعات ندارم !
ولی اگر تونستی گزینه ای پیدا کن که فرکانس رم را بتونی تغییر بدی
آخرین ویرایش توسط Overclocker در تاریخ 12-08-08 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
لطفا به عکس بایوس که در پست شماره 36 گذاشته ام توجه فرمایید با تغییر گزینه سیستم مموری مولتی پلیر از حالت اتو میتوان فرکانس رم را که الان 799 است تغیییر داد
Merlin360 (10-08-08)
|
|
کاربر شهرسختافزار
آخه مالتی پلیر ربطی نداره زیاد از جای دیگه هست اگر صبر کنی عکس از بایوسم میگیرم الان دوباره میام !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bynam برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برم عکس بگیرم !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Merlin360 (10-08-08)
کاربر شهرسختافزار
اینو ببین تا متوجه بشی من چی میگم :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید یه چیزی شبیه این پیدا کنی !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Overclocker در تاریخ 10-08-08 انجام شده است
Merlin360 (10-08-08)
Overclocker (10-08-08)
کاربر شهرسختافزار
مدل رم رو نمیدونم پاتریوت باس 800 با رنگ ابی با تایمینگ 5.5.5.16 اگه اشتباه نکنم در ضمن در بایوس من همینطور که گفتم فرکانس تغییر میکنه عکس بایوس رو میگزارم با تغییر عدد از اتو به 2 فرکانس میاد روی 666 و2.4 میاد روی 799 وروی 2.5 میاد روی800وخورده ای در ضمن در حالی که الان تو بایوس فرکانس 799 است در لحظه اول روشن شدن سیستم روی اون صفحه سیاه میاد666 دوال اخر فرکانس من الان چیه
کاربر شهرسختافزار
شما همین الان یه عکس از تب مموری CPUz بگیر بزار ببینم چیه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bynam برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من دیگه میخوام بخوابم سریع باشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و اون مالتی پلیر همون اورکلاکر رم هست یعنی هر عددی که انجا میزاره ضرب در 333 میشه و سرعت رمت به دست میاد ! :
وقتی بزاری 2.5 میشه :2.5*333=832 بزار روی 2.4 800 !
یعنی باس CPU ضرب میخوره ! اگر CPU را اور نکنی باسش هست 266 بعد این باید ضرب در 3.00 بشه که رمت 800 بشه !
آخرین ویرایش توسط Overclocker در تاریخ 10-08-08 انجام شده است
Merlin360 (10-08-08)
|
|
کاربر شهرسختافزار
عکس رو گزاشتم در ضمن نمیخام بیش از این مزاحم بشم
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من میرم مرخصی شما به این دوستمون کمک کن !
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پست منم یکبار دیگه بخون هم شما امید جان هم شما Bynam !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Merlin360 (10-08-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks