Overclocker (10-08-08)
اگر یادت باشه . من گفتم ocz بهتر هست . کلا رم های پاتریوت low-end و midi-range هستند . رم های corssair , transcend ax و gskill رم های خوبی هستند . مخصوصا ترنسند axe که چیپ میکرون d9 رو دارد . خلاصه رم هات زیاد مناسب اور نیست . مخصوصا cl5 هم هست .
Overclocker (10-08-08)
کاربر شهرسختافزار
کاملا حق با شماست قبلا گفته بودید اما تفاوت قیمتش برام زیاد بود اما بعدا میزارمش روی یه سیستم دیگه وعوضش میکنم راستی الان با توجه به اینکه روی فرکانس 800 با تایمینگ 5.5.5.16 هستم ولتاز روی اتو است روی عدد خاصی تنظیمش کنم یا همین اتو خوبه
|
|
bynam (10-08-08), Overclocker (10-08-08)
کاربر شهرسختافزار
دروودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مینم که MSI هستش،مدل رو هم گفتم که k9n ultra
کاربر شهرسختافزار
فکرشو میکردم رم هات تو اور خوب عمل نکنه !
اگر دوست داری که یه اوری انجام داده باشی بزار روی 800 با 4-4-4-12 و ولتاژ هم همونطور که گفتم هر چی پایین تر بهتر ! فقط استیبل کنش با ولتاژ پایین حله !
و اگر هم خواستی اور نکنی ضریب را بزار روی 2.40 و ولتاژ هم Auto و تایمینگ هم همونی که امید جان گفتند ! 55-5-5-16
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
bynam (11-08-08)
کاربر شهرسختافزار
به سلامتی اول بگو که بایوس مینت مثل همین مین دوستمون هست ؟ تو صفحات قبل عکسش هست بگرد بعد بگو مثل اون هست یا نه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed25 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و چه اوری میخوای انجام بدی ؟ توضیح بده ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
saeed25 (12-08-08)
k9n ultra این مادربرد بر اساس پلتفرم amd هست . روش اورکلاکش فرق میکنه .
برای شروع دوستمون باید از صفحه اول و مموری و spd برنامه cpu-z یک شات بگیرن .
برای اورکلاک باید بری به قسمت cell menu و cpu freq رو روی 250 بذار .
Overclocker (10-08-08)
این هم راهنمای اور کردن پردازنده های am2 و فنوم
http://www.ocia.net/articles/k10overclock/page1.shtml
Overclocker (10-08-08)
|
|
کاربر شهرسختافزار
من ایندفعه هیچی نمیدونم چون AMD تا حالا اور نکردم عملی ولی دیدم تو مجله توضیحشو !
اگر چیزی خواستی بگو تا از اون مجله چک کنم بهت بگم !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مجله عصر شبکه
saeed25 (12-08-08)
Overclocker (11-08-08), saeed25 (12-08-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks