شب سیستم یکم اور شدم را معرفی میکنم با فن استوک ... ( خیلی فعلا اور نمیکنم )
مشخصات مادربوردم : GigaByte K8NF-9 .
Ram King Stone 2*256 DDR ارجینال ...
موفق باشید
कभी हार
شب سیستم یکم اور شدم را معرفی میکنم با فن استوک ... ( خیلی فعلا اور نمیکنم )
مشخصات مادربوردم : GigaByte K8NF-9 .
Ram King Stone 2*256 DDR ارجینال ...
موفق باشید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
|
|
Senior Member
با اون ورژن بایوسکه من داشتم اون زمان تا 310 میرفت ولی از 290 به بالا شات نگرفتم چون فکر نمیکردم بره... خوبیش رنج باز ولتاژ CPU و از اون مهمتر داشتن یونیورسال ولت مود بود.. هم 3 و هم 3.3.. به سادگی اب خوردن..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar_NEO برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Administrator
به به وحید جان ... خوش اومدیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Rax برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مخلصیم ...
سپاس
कभी हार
سلام بر استاد وحید عزیز خوبی ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Rax برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا خوش حالم میبینمت ...
من هم امروز میبرش بالا ...
فقط دو تا سوال :
1- مین برد شما چیه ؟
2- فنت چیه ؟
قربانت شهریاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
Senior Member
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar_NEO برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من نمیدونم چرا همیشه لحجم شبیه همه چی هست جز فارسی.. بحث سر چی بود؟ همون دیگه... شما گفتی فلان برد رو داری من گفتم این سقف اورشه..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Hooshi (29-04-07)
कभी हार
خوب این هم نتیجه ی کار امروز :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من با فرمول که حساب کردم با توجه رم و ... خودم میتونم فردا Stable تا 2.7 اورکلاک کنم ...
بچه ها اگه کس دیگه ای هم این پردازنده را داره بینمون بگه تا با هم یک مقایسه ای داشته باشیم ...
موفق باشید
شهریاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
Hooshi (29-04-07)
|
|
Administrator
فرمولت چی بود ؟من با فرمول که حساب کردم با توجه رم و ... خودم میتونم فردا Stable تا 2.7 اورکلاک کنم ...
Hooshi (29-04-07)
कभी हार
کلیه ی فرمول هایی که استفاده کردم را میخوای ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط m A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قربانت شهریاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
Hooshi (29-04-07)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks