هادی جان خود شایان جان هم تهران نیست !
میتونی از دوستان تهرانی بخوای برات بگردند اما یک سوال حتما همین رم را می خوای؟
قربانت شهریار
कभी हार
هادی جان خود شایان جان هم تهران نیست !
میتونی از دوستان تهرانی بخوای برات بگردند اما یک سوال حتما همین رم را می خوای؟
قربانت شهریار
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
|
|
شهریار جان خودت که میدونی من کسی رو تهران ندارم.دوست تهرانی هم همینطور.
در مورد رم هم که خوب قیمتش که نسبت به کیفیت مناسبه.پس فکر میکنم همینو بگیرم خوبه.چیه نکنه میخوای برم GSkillبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بگیرم که قیمتش نجومیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کار کار خودته ببین میتونی برام تهیه ای کنی یا نه والا دیگه باید بی خیال رم بشم.رو هر چی دست میذارم یا گرون میشه یا کمیاب.شانسه دیگهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ما که فعلا نتونستیم گیرش بیاریم.لطفا کمک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام به همه دوستان
من یه تازه واردم امیدوارم من رو هم در جمع خودتون بپذیرید
سوالی برام پیش اومده می خواهم بدونم که چه تفاوت هایی بین رمهای Ddr,ddr2,ddr3 هستش ممنون اگه راهنماییم کنید
باتشکر از همگی
کاربر شهرسختافزار
تفاوت این رمها در فرکانس کار انهاست انهاست که باعث سرعت بخشیدن به امر پردازش میشه البته برای کارتهای گرافیکی از از مد turbo cash استفاده میکنند هم تاثیر بسزای داره !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mansoor برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ddr: up to 400 mhz
ddr2: up to 1266 mhz
ddr3: up to 2250 mhz
ddr4: up to 3000 mhz البته حافظه های ddr4 فقط در سری کارتهای گرافیکی سری 1950 شرکت ati استفاده شده و ddr3 در راه ورود به بازار جهت استفاده به عنوان رم پردازشگرهای مرکزی است بر همین مبنا دو شرکت amd و intel در سری پردازنده های سری 128 bit از این سری رم ها پشتیبانی میکنند !
Administrator
دوست عزیز حافظه های DDR رو با GDDR اشتباه نگیریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط makintash برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
با تشکر از شما.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همنطور که خودتون میدونید حرف g در ابتدا به معنی حافظه های گرافیکیه که البته با حافظهای ddr فرقهای اندکی در فرکانس مسیر و ولتاز کار دارند به عبارتی میشد گفته این گونه رم ها همون رمهای اورکلاک شده ddr هستند.
آخرین ویرایش توسط makintash در تاریخ 10-08-07 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks