هادی جان خود شایان جان هم تهران نیست !
میتونی از دوستان تهرانی بخوای برات بگردند اما یک سوال حتما همین رم را می خوای؟
قربانت شهریار
Printable View
هادی جان خود شایان جان هم تهران نیست !
میتونی از دوستان تهرانی بخوای برات بگردند اما یک سوال حتما همین رم را می خوای؟
قربانت شهریار
شهریار جان خودت که میدونی من کسی رو تهران ندارم.دوست تهرانی هم همینطور.
در مورد رم هم که خوب قیمتش که نسبت به کیفیت مناسبه.پس فکر میکنم همینو بگیرم خوبه.چیه نکنه میخوای برم GSkill:1. (23): بگیرم که قیمتش نجومیه:1. (26):
کار کار خودته ببین میتونی برام تهیه ای کنی یا نه والا دیگه باید بی خیال رم بشم.رو هر چی دست میذارم یا گرون میشه یا کمیاب.شانسه دیگه:1. (27):
ما که فعلا نتونستیم گیرش بیاریم.لطفا کمک کنید
سلام به همه دوستان
من یه تازه واردم امیدوارم من رو هم در جمع خودتون بپذیرید
سوالی برام پیش اومده می خواهم بدونم که چه تفاوت هایی بین رمهای Ddr,ddr2,ddr3 هستش ممنون اگه راهنماییم کنید
باتشکر از همگی
تفاوت این رمها در فرکانس کار انهاست انهاست که باعث سرعت بخشیدن به امر پردازش میشه البته برای کارتهای گرافیکی از از مد turbo cash استفاده میکنند هم تاثیر بسزای داره !نقل قول:
ddr: up to 400 mhz
ddr2: up to 1266 mhz
ddr3: up to 2250 mhz
ddr4: up to 3000 mhz البته حافظه های ddr4 فقط در سری کارتهای گرافیکی سری 1950 شرکت ati استفاده شده و ddr3 در راه ورود به بازار جهت استفاده به عنوان رم پردازشگرهای مرکزی است بر همین مبنا دو شرکت amd و intel در سری پردازنده های سری 128 bit از این سری رم ها پشتیبانی میکنند !
دوست عزیز حافظه های DDR رو با GDDR اشتباه نگیریدنقل قول:
با تشکر از شما.نقل قول:
همنطور که خودتون میدونید حرف g در ابتدا به معنی حافظه های گرافیکیه که البته با حافظهای ddr فرقهای اندکی در فرکانس مسیر و ولتاز کار دارند به عبارتی میشد گفته این گونه رم ها همون رمهای اورکلاک شده ddr هستند.