درود به دوستان گرامی
من یه جفت رم GEIL- Dual Channel 4GB - 1066-2x2GB دارم مادر بوردم هم GIGABYTE - EP45-UD3L هست ولی دیشب که دقت کردم فرکانس رم 400 بود که میشه باس 800 و نرم افزار ها هم رم رو PC2 - 6400 میشناختن که میشه مدل ژل با باس 800 ولی فروشنده به من رم 1066 فروخته بود این موضوع رو با نیما مطرح کردم تصمیم گرفتم فردا برم دک و پوز فروشنده رو بیارم پایین که نیما گفت بعضی از مادربورد ها رم هایی با باس 1066 رو نمیشناسن و باید دستی بهشون شناسوند،نرم افزار ها هم همینطور،من رم رو در آوردم پشتش رو که نگا کردم دیدم نوشته PC2 - 8500 و CL=6-6-6-18 و سریالشم gx22gb8500c6usc بود که مشخصات رم ژل با باس 1066 هست،حالا چند تا سوال دارم
1-چرا نرم افزارها اونو با یه مدل پایین تر میشناسن؟6400 ایا ممکنه باس رم 800 باشه؟
2-وقتی توی ستاپ مقدارها رو دستکاری کردم به این صورت شد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد SPD هایی که قرار میدادم یه سری مقدار مختلف داشت که نمیدونستم کودومش رو بذارم،من اولیش که فرکانس رو به 1066 رسوند گذاشتم3.20B بقیشم همونطوری که روی رم نوشته بود گذاشتم 18-6-6-6:
مقدار های دیگه رو امتحان نکردم،این مقدارها چه فرقی با هم دارند؟
بعد نرم افزارهای مختلف هم همون 6400 میشناسنش،ایا میشه بهشون اعتماد کرد؟
بعد این رم اگر باسش 1066 باشه حداکثر تا چقدر میشه به صورت پایدار اورکلاکش کرد؟
حالا من موندم این وسط نمیدونم رمه PC2 - 8500 هست یا PC2 - 6400برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks