اون اسپیدی رو ول کن رمت الان اگر فرکانسش 533 باشه یعنی داره روی 1066 کار میکنهنقل قول:
با اورکس هم تست کنی سرعت بالاتر رفته
حالا هر چه با ولت کمتری استیبل بشه بهتر :wink:
Printable View
اون اسپیدی رو ول کن رمت الان اگر فرکانسش 533 باشه یعنی داره روی 1066 کار میکنهنقل قول:
با اورکس هم تست کنی سرعت بالاتر رفته
حالا هر چه با ولت کمتری استیبل بشه بهتر :wink:
با ولت 1.8 هم روی 1066 استیبل میشد،ولی الان گذاشتم 2 ولت،ولی برام عجیبه روی دمای سی پی یو اثر گذاشته ایا بالا بردن کلاک رم روی دمای بقیه ی قطعه ها هم تاثیر گذاره؟البته نمیدونم باید با چی تست کنم برای استبل بودنش،بعد یه سوال دیگه حداکثر این اعداد روی اعداد چهار تایی منظورم هست،رو روی چی میشه گذاشت؟:give_rose:نقل قول:
هرچه ولتاژ کمتر باشه ، رم خنکتره ، عمرش بیشتره و برق کمتری مصرف میکنهنقل قول:
اگه رو 1.8 استیبله بزار رو همون 1.8 بمونه
این ولتاژ ربطی به دمای cpu نداره ، فقط در نسل جدید پردازندههای اینتل ( ix ) ولتاژ رم میتونه باعث گرم شدن پردازنده بشه نه سوکت 775 شما :wink:
اون اعداد ۴ تائی هم زمان تاخیر رم هستش ، هر چی کمتر باشه بهتره ( 5-5-5-15 بهتر از 6-6-6-24 )
نیما جان ببخشید این همه سوال میکنم شرمنده:give_rose:این دو تا عکس رو ببین فقط با تغییر این مقادیر هست که فرکانس تغییر میکنه این مقادیر چه فرقی با هم دارند و بهترینشون کودوم هستند؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
و یه سوال دیگه هم اینکه رم رو وقتی به 1066 میرسونم در این قسمت سی پی یو زد سه تا فرکانس زده
266 و 333 و 400 در حالی که دیدم بعضی جاها اخری رو 533 میزد یعنی اخرین فرکانسی که رم داره،چطوری میتونم این رو تغییر بدم؟و چرا مال من تا 400 نشون میده ولی بقیه ی 1066 ها تا 533؟:give_rose:
به نام خدای بزرگ و بی همتانقل قول:
عزیز پاور شما ضعیف هست پاورتون دقیقا نمی دونم چی هست مدل پاورتون رو با قطعاتتون ذکر کنیدبا این وجود رم شما هم
از پلیداری خوبی برخوردار نخواهد بود با این وجود مخصوصا به خاطر یکی از عللی که گفتید دما سیپیو هم به شدت بالا رفته اگر به همین شیوه ادامه بدین شاهد سوختن و کاهش عمر قطعاتتون هم باید باشید . لطفا مدا پاور و همچنین لیست قطعاتتون رو لیست کنید تا راهنماییتون کنم موفق باشید. asusonline
با سلام. دوست عزیز جدیدا هر مادر بردی از یک مدل خاص رم پشتیبانی میکنه. که اکثرا هم سی ال 5 هستش. من خودم همین رم که شما دادی رو دارم و من هم بجای باس 1066 باس 800 دارم. بخاطر اینکه مادر برد من از این رم با سی ال 5 پشتیبانی میکنه. و خبر بد دیگه فعلا تک دیتا سی ال 5 رو وارد نمیکنه و همچنان باید منتظر بود.:cool:
سلام
من 4تا از این رم ها را خریدم، و قبلا هم 4تا geil 1gig داشتم. اما الان سیستم stable نیست. cpu من Phenom X3 8450 و مادربرد M3A78 هست. وقتی تک تک رم ها را استفاده میکنم مشکلی نیست. اما وقتی 4تا میزارم بعضی مواقع خطای صفحه آبی میاد. در حال حاضر با تنطیم کردن دستی سرعت cpu به روی 2100mhz مشکل تقریبا برطرف شد ودیشب 4ساعت با یه نرم افزار سنگین داشتم run میگرفتم. اما دم صبح یه دفعه نرم افزار بسته شد و خطای صفحه آبی اومد. ممکنه خطا به خاطر دمای رم باشه یا مثلا به خاطر کمبود پاور کیس؟ چه راههایی برای تست استفاده کنم؟
سلام دوست عزیز.
ابتدا یک تاپیک جدا باز کنید و مدل دقیق پاور- رم-پردازنده و مادربرد رو ذکر کنید. تصویر جدول SPD در CPU-Z رو هم ارائه کنید.
خطا امکان داره به خاطر ناسازگاری فرکانس و تایمینگ حافظه با مادربرد باشه...