پاسخ: **** تاپیک حل مشکلات هارد دیسک****
نقل قول:
با سلام
در حال حاضر ی هارد سیلیکون A80 دارم و میخوام یه هارد یک ترا (در همین محدوده قیمتی و البته در صورت امکان با هزینه کمتر) بگیرم... دو سوال داشتم ممنون میشم پاسخ بدید:
1- کمترین میزان خرابی مربوط به کدوم برند و مدل هستش؟
2- کدوم برند و مدل ها دارای برد جدا از هارد هستن؟ چون اکثر خرابی ها مربوط به برد میشه که اگه از هارد قابل جدا شدن نباشه با سوختن برد هارد هم غیر قابل استفاده میشه! (طبق چیزی که شنیدم)
در این خصوص مدل Western Digital My Passport Ultra چطور عمل کرده؟
و چند مدل از بهترین ها رو نام ببرید و پیشنهادتون کدوم مدله؟
با سپاس
1- میزان خرابی فقط برند نیست که تاثیر دارد . نحوه نگهداری - رعایت یکسری نکات و استفاده از پاور مناسب در کامپیوترهای شخصی هم تو خرابی یا عدم خرابی موثر هستند . در کل برند وسترن و سیگیت دو برند اصلی صنعت هارد هستند
2-سیگیت های 2.5 اینچ برد جدا از تبدیل هست .
3- مدل وسترن الترا سرعت بالایی دارد . ولی تبدیل یکسره هست با برد ولی من سه عدد از این هارد دارم که به مدت سه سال همه جا با من هستند .
نقل قول:
1- میزان خرابی فقط برند نیست که تاثیر دارد . نحوه نگهداری - رعایت یکسری نکات و استفاده از پاور مناسب در کامپیوترهای شخصی هم تو خرابی یا عدم خرابی موثر هستند . در کل برند وسترن و سیگیت دو برند اصلی صنعت هارد هستند
2-سیگیت های 2.5 اینچ برد جدا از تبدیل هست .
3- مدل وسترن الترا سرعت بالایی دارد . ولی تبدیل یکسره هست با برد ولی من سه عدد از این هارد دارم که به مدت سه سال همه جا با من هستند .
ممنون از پاسخگویتون
1- در شرایط نگهداری یکسان و نرمال منظورم بود
2-تموم مدلای سیگیت؟
3-از بس شنیدم گفتن وسترن مدل مذکور بدون هیچ دلیلی دچار مشکل شده جرات ندارم بخرم! در کل در صورت خرابی برد در این مدل نتیجه چیه!؟ تعمیر میشن یا خیر؟ و هزینه نسبت به هاردهای برد جدا چقدره؟ و نظرتون در مورد سیلیکون ها چیه؟ A80 دارم خوبه به نظرم و فکر کنم برد جدا از تبدیله در این مدل درسته؟
نقل قول:
ممنون از پاسخگویتون
1- در شرایط نگهداری یکسان و نرمال منظورم بود
2-تموم مدلای سیگیت؟
3-از بس شنیدم گفتن وسترن مدل مذکور بدون هیچ دلیلی دچار مشکل شده جرات ندارم بخرم! در کل در صورت خرابی برد در این مدل نتیجه چیه!؟ تعمیر میشن یا خیر؟ و هزینه نسبت به هاردهای برد جدا چقدره؟ و نظرتون در مورد سیلیکون ها چیه؟ A80 دارم خوبه به نظرم و فکر کنم برد جدا از تبدیله در این مدل درسته؟
مدلهای 2.5 اینچ و 3.5 اینچ سیگیت مبدل یکسره نیست . در هارد 3.5 اینچی وسترن هم بدین شکل هست .ولی در در هاردهای ultra تبدیل با برد یکسرست
وسترن الترا سه عدد دارم در کیف مخصوص نگه داری میکنم بعد از سه سال بدون مشکل کار میکنند .
از نظر تعمیر متاسفانه تو ایران کار خاصی نمیشه روشون انجام داد .
سیلیکون پاور هم برند متوسطی هست قابل قیاس با دو شرکت بزرگ مثل وسترن دیجیتال و سیگیت نیست . وسترن از نظر تکنولوژی خیلی بالاست .
سلام.
من یک هارد WD Caviar Black 1T دارم که Sata 3 هست و مادربرد من Sata 2 بیشتر ساپورت نمیکنه.حس میکنم هادم بدسکتور داره.با HDD Regenerator که اسکن کردم داشت.Repair هم با خودش کردم ولی درست نشد.مشکلاتی که داره اینهاست:
بعضی موقع ها هنگ های کوچیک در حد 3 ثانیه داره
تو انتقال فایل های بیشتر از یک گیگ مرتبا گیر میکنه ( هنگ نمیکنه،فرایند انتقال فایل متوقف میشه با ادامه پیدا میکنه )
سرعت انتقالش بیشتر از 25-30 Mb نمیشه ( با توجه به اینکه این هارد 7200 هستش )
توی اکسترکت کردن فایل های بزرگ فشرده شده هنگ میکنه و ...
البته من یک پارتیشن جدید که درست میکنم همه این فرایند ها تا مدتی بدرستی صورت میگیره ولی بعد از مثلا یک ماه اون پارتیشن هم مثل بقیه میشه.شما نرم افزار خوب دیگه ای رور نمیشناسید که بدون حذف اطلاعات این مشکلات رو برطرف کنه؟چون من با تحقیقی کردم تنها راه حل مشکل FDisk ه.حالا شاید مشکل از Sata هم باشه.شما چه راه حلی رو پیشنهاد میکنید.؟:1. (28):
نقل قول:
سلام.
من یک هارد WD Caviar Black 1T دارم که Sata 3 هست و مادربرد من Sata 2 بیشتر ساپورت نمیکنه.حس میکنم هادم بدسکتور داره.با HDD Regenerator که اسکن کردم داشت.Repair هم با خودش کردم ولی درست نشد.مشکلاتی که داره اینهاست:
بعضی موقع ها هنگ های کوچیک در حد 3 ثانیه داره
تو انتقال فایل های بیشتر از یک گیگ مرتبا گیر میکنه ( هنگ نمیکنه،فرایند انتقال فایل متوقف میشه با ادامه پیدا میکنه )
سرعت انتقالش بیشتر از 25-30 Mb نمیشه ( با توجه به اینکه این هارد 7200 هستش )
توی اکسترکت کردن فایل های بزرگ فشرده شده هنگ میکنه و ...
البته من یک پارتیشن جدید که درست میکنم همه این فرایند ها تا مدتی بدرستی صورت میگیره ولی بعد از مثلا یک ماه اون پارتیشن هم مثل بقیه میشه.شما نرم افزار خوب دیگه ای رور نمیشناسید که بدون حذف اطلاعات این مشکلات رو برطرف کنه؟چون من با تحقیقی کردم تنها راه حل مشکل FDisk ه.حالا شاید مشکل از Sata هم باشه.شما چه راه حلی رو پیشنهاد میکنید.؟:1. (28):
لطفا اسکرین شات تست نرم افزار hard disk sentinel یا نرم افزارهای مشابه قرار دهید
1 :تعداد فایل پیوست
اسکرین شات :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
آقا امید تخصصشون در این ضمینه بیشتر از منه و بهتر میتونند راهنمائی کنند
ولی تا اینجا شما مشکلی با هارد ندارید
دمای هاردتون یکم بالاست که بهتره فن برای هارد بگذارید یا تحویه را بهینه کنید
سرعت پائین انتقالتون هم احتمالا مربوط به هارد نیست برای مثال اگر از روی فلش فایل روی هارد میریزید به سرعت usb2 یعنی 25 تا 30 مگابایت محدود میشید
سیستمتون را از لحاظ نرم افزاری ( ویروس ) چک بفرمائید
با برنامه hdtune یک بنچمارک از وضعیت هارد بگیرید .
1 :تعداد فایل پیوست
نقل قول:
آقا امید تخصصشون در این ضمینه بیشتر از منه و بهتر میتونند راهنمائی کنند
ولی تا اینجا شما مشکلی با هارد ندارید
دمای هاردتون یکم بالاست که بهتره فن برای هارد بگذارید یا تحویه را بهینه کنید
سرعت پائین انتقالتون هم احتمالا مربوط به هارد نیست برای مثال اگر از روی فلش فایل روی هارد میریزید به سرعت usb2 یعنی 25 تا 30 مگابایت محدود میشید
سیستمتون را از لحاظ نرم افزاری ( ویروس ) چک بفرمائید
سیستم تهویه رو درست میکنم.اما سرعت انتقال توی خود هارد از 40 بیشتر نمیشه.با کسپر هم کامل چک کردم.پاکه پاکه
اینم اسکرین شات با Hdd Tune :
برای مشاهده نوشته مخفی شده کلیک کنید !
نقل قول:
سیستم تهویه رو درست میکنم.اما سرعت انتقال توی خود هارد از 40 بیشتر نمیشه.با کسپر هم کامل چک کردم.پاکه پاکه
اینم اسکرین شات با Hdd Tune :
برای مشاهده نوشته مخفی شده کلیک کنید !
[IMG]http://www.shahrsakhtafzar.com/forum/attachments/f15/13669-****-تاپیک-حل-مشکلات-هارد-دیسک****-m993dlz66hoa-jpg[/IMG]
دوست گرامی از کجا به کجا کپی میکنید ؟
وقتی شما یک فایل را از روی هارد روی خودش کپی میکنید سرعت باید همین حدود 40 مگابایت در ثانیه باشه ( چون هد باید مرتب از یک نقطه بخونه و روی نقطه دیگه بنویسه )
ولی اگر مثلا از روی یک هارد وسترن بلک دیگه کپی میکنید باید بالای 100 باشه