پاسخ: **** تاپیک حل مشکلات هارد دیسک****
نقل قول:
احتمالا هد هاردت مشکل داره باید بری کلینیک هارد اگه از هد باشه پارکینگ هد انجام میدن یا عوض میکنن و اگه گارانتی داره ببر شرکتش اما اگه اطلاعات مهمه برات ببر کلینیک :11():
دوست عزیز از خرابه هد مگه نباید دلیلی داشته باشه ؟؟؟
این هاردم اخرین بار سالم سالم بود ضربه یا رطوبت هم بهش نرسیده
تعجب میکنم
هزینه ی تعمیر چقدر در میاد ؟؟؟
نقل قول:
دوست عزیز از خرابه هد مگه نباید دلیلی داشته باشه ؟؟؟
این هاردم اخرین بار سالم سالم بود ضربه یا رطوبت هم بهش نرسیده
تعجب میکنم
هزینه ی تعمیر چقدر در میاد ؟؟؟
100% که نمیگم هد باشه اجزای اطراف هد محور قرار نیست که ضربه بخوره یا رطوبت نقص فنی پیش میاد و گاهی هم برد میتونه این چنین مشکلاتی رو بوجود بیاره شما باید هر چه زودتر ببری کلینیک هارد :11(): هزینه هم بیشتر موارد زیاد در میاد بستگی به مشکلش داره اگه اطلاعات مهمی دارین ببرین کلینیک و اگه زیاد اهمیت نداره ببرین گارانتی اگه مهلت داره
هارد تو بایویس شناسایی میشه؟/
با عرض سلام و خسته نباشید کامپیوتر من دو عدد هارد داره که یکیش روش ویندوز نصبه (هارد اول ) و اون یکی اطلاعاتم ( هارد دوم )
زمانی که با هارد دومی کاری ندارم و تو اینترنتم یه دفعه خاموش میشه و وقتی توی یکی از درایوای هارد دوم میرم روشن میشه و به روال خودش ادامه میده و همچنان روشن میمونه تا وقتی کامپیوترو خاموش کنم
هارد اولی سیگیت 500 هارد دومی 500 وسترن می باشد .
منتظر پاسخ هاتون هستم تشکر
نقل قول:
با عرض سلام و خسته نباشید کامپیوتر من دو عدد هارد داره که یکیش روش ویندوز نصبه (هارد اول ) و اون یکی اطلاعاتم ( هارد دوم )
زمانی که با هارد دومی کاری ندارم و تو اینترنتم یه دفعه خاموش میشه و وقتی توی یکی از درایوای هارد دوم میرم روشن میشه و به روال خودش ادامه میده و همچنان روشن میمونه تا وقتی کامپیوترو خاموش کنم
هارد اولی سیگیت 500 هارد دومی 500 وسترن می باشد .
منتظر پاسخ هاتون هستم تشکر
خوب الان مشکل همین خاموش نشدن هست ؟ میتونید تنظیم کنید هارد بعد از چند دقیقه TURN OFF بشه .
نقل قول:
خوب الان مشکل همین خاموش نشدن هست ؟ میتونید تنظیم کنید هارد بعد از چند دقیقه TURN OFF بشه .
مشکل خاموش شدن یک دفعه هارد هست . میخوام بدونم مشکل از هارد یا پاور ؟
نقل قول:
مشکل خاموش شدن یک دفعه هارد هست . میخوام بدونم مشکل از هارد یا پاور ؟
هاردت وسترن گرین هست ؟ اگر وسترن گرین هست میره به حالت کم مصرف و مدیریت مصرف انرژی
درود
یکی از دوستان یه هارد 80 داره ولی سرعتش خیلی پایینه امکانش هست که با آپدیت Frameware ش سرتش درست بشه ؟(بعد از 5دقیقه پس از اجرا ی سیستم عامل خوب میشه)
لطفا راهنمایی بفرمائید.
نقل قول:
درود
یکی از دوستان یه هارد 80 داره ولی سرعتش خیلی پایینه امکانش هست که با آپدیت Frameware ش سرتش درست بشه ؟(بعد از 5دقیقه پس از اجرا ی سیستم عامل خوب میشه)
لطفا راهنمایی بفرمائید.
ربطی به فریم ویر نداره . هارد 80 از زمان عمر تعریف شده براشون گذشته . کند شدن یکی از نشانه های خرابی هارد دیسک هست .
عمر تعریف شده مخصوصا برای هارد کاملا درسته چون قطعه ای هست که ساختار مکانیکیش بعد از مدتی کارائیش رو از دست میده
سلام دوستان
هارد لپتاپ z500 بنده در عرض یک هفته به طور وحشتناکی دچار کاهش سرعت شد به طوری که تا زمان لود شدن کامل ویندوز 10 دقیقه طول میکشید اما هفته قبل فقط یک دقیقه طول میکشید
هارد به طور پیوسته روی 100% میمونه و خیلی طول میکشه تا از این حالت دربیاد
مشکل از قبل از لود ویندوز شکل میگیره که باعث میشه قبل از لود نرم افزارها، خود ویندوز 3-4 دقیقه طول بکشه تا به لاگین برسه
ویندوزم حذف کردم و نسخه های قدیمی تر رو که دو ساله داشتم نصب کردم و هیچ تغییری نکرد
دوتا تست گرفتم که قرار میدم اینجا بررسی کنید
راهکاری که برای حل این مشکل پیشنهاد میکنید چیه؟ اصلا مشکل از کجاست؟ زیاد دقت نکردم ولی به نظر فقط توی همین لود اول ویندوزها اینقدر طول میکشه و بعد همه چی نرماله برای همین هیچ وقت سیستم رو خاموش نمیکنم و همیشه روی حالت اسلیپ هست که فورا بالا بیاد.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]