3 :تعداد فایل پیوست
پاسخ: **** تاپیک حل مشکلات هارد دیسک****
سلام خدمت همه دوستان.
دوستان بنده یه هارد 160 مکستور ساتا دارم که با نوسان شدیدی در سرعت داره و سرعت به شدت افت میکنه.
اینهارو با HD Tune تست گرفتم و فهمدم، اگر لازم بود عکس هم قرار میدم.
البته ظاهرا هارد بدسکتور هم داره ولی نمیدونم آیا انقدر تأثیر میزاره یا خیر.
کابل عوض کردم، دوتا هارد دارم و روی دوتا ویندوز این مشکل رو داشتم و جالبه که وقتی ویندوز رو از یکی از هارد ها پاک کردم وضعیت خیلی بهتر شد(البته شاید موقتی باشه) ولی نمیدونم مشکل کجاست، فقط مونده پاور که اونم توی دو سه روز آینده تعویض میکنم فعلا یه 330 گرین دارم.
ممنون میشم کمکم کنید، سپاس
نقل قول:
سلام خدمت همه دوستان.
دوستان بنده یه هارد 160 مکستور ساتا دارم که با نوسان شدیدی در سرعت داره و سرعت به شدت افت میکنه.
اینهارو با HD Tune تست گرفتم و فهمدم، اگر لازم بود عکس هم قرار میدم.
البته ظاهرا هارد بدسکتور هم داره ولی نمیدونم آیا انقدر تأثیر میزاره یا خیر.
کابل عوض کردم، دوتا هارد دارم و روی دوتا ویندوز این مشکل رو داشتم و جالبه که وقتی ویندوز رو از یکی از هارد ها پاک کردم وضعیت خیلی بهتر شد(البته شاید موقتی باشه) ولی نمیدونم مشکل کجاست، فقط مونده پاور که اونم توی دو سه روز آینده تعویض میکنم فعلا یه 330 گرین دارم.
ممنون میشم کمکم کنید، سپاس
این هارد رو باید یکبار low level format کنی . بعد دوباره بنچمارک بگیری . بعد از low level format وضعیت واقعیش مشخص میشه .
نقل قول:
این هارد رو باید یکبار low level format کنی . بعد دوباره بنچمارک بگیری . بعد از low level format وضعیت واقعیش مشخص میشه .
والا اینو یادم نیست ولی یه 1.5 ترای دیگه گرفتم اونم ارور هارو داره البته کاملا سالم هست و سرعتش هم کاملا اوکی بود و Low level format هم کردم بعد که روی اون ویندوز ریختم وضعیت اونم شدیدا بهم ریخت مثل این، ویندوز از روش پاک کردم گذاشتم کنار این 160 ـه که دوباره اوکی شد اون (البته شاید موقتی باشه)
نقل قول:
والا اینو یادم نیست ولی یه 1.5 ترای دیگه گرفتم اونم ارور هارو داره البته کاملا سالم هست و سرعتش هم کاملا اوکی بود و Low level format هم کردم بعد که روی اون ویندوز ریختم وضعیت اونم شدیدا بهم ریخت مثل این، ویندوز از روش پاک کردم گذاشتم کنار این 160 ـه که دوباره اوکی شد اون (البته شاید موقتی باشه)
برای وضعیت سلامت هارد از این برنامه استفاده کنید Hard Disk Sentinel
این هارد 160 باید low level format بشه .
سلام دوستان من به پیشنهاد یکی از دوستان عضو مشکلمو اینجا مطرح میکنم به امید اینکه یه نفر بتونه از این مصیبت نجاتم بده . یه اکترنال seagate freeagent goflex 1TB دارم که یه ماه پیش شروع به سر صدا کرد ولی از اونجا که کل حجم پر از اطلاعات خیلی مهم بود نتونستم فضایی واسه جابجا کردن اطلاعات جور کنم تا اینکه دو روز پیش دیگه توی my coputer بالا نیومد ولی توی اعلانات وصل بودنش رو اعلام میکرد متاسفانه دیروز کلا محو شده . چراغش روشنه هدشم مدام تا نصفه درایو میاد و برمیگرده وقتی هم میرم manage پیغام میده که باید mbr نوشته بشه تایید میکنم خطای is not ready میده با برنامه hdd regnatoer به پیشنهاد دوستان تست کردم بطور واضح پیغام میده boot master record اش ایراد داره بصورت اینترنال هم نمیشناسدش تورو خدا هر کس میتونه کمکم کنه من به اطلاعاتش خیلی محتاجم حاصل سه سال برنامه هام و پروژه هام و تموم زندگیم توشه حتی راضیم فرمت شه بعد ریکاورش کنم . خلاصه هر کس میتونه کمکم کنه یه عمر سپاسگذارش میشم اینم ایمیلمه : afshin.mlfatn@برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ].com
نقل قول:
سلام دوستان من به پیشنهاد یکی از دوستان عضو مشکلمو اینجا مطرح میکنم به امید اینکه یه نفر بتونه از این مصیبت نجاتم بده . یه اکترنال seagate freeagent goflex 1TB دارم که یه ماه پیش شروع به سر صدا کرد ولی از اونجا که کل حجم پر از اطلاعات خیلی مهم بود نتونستم فضایی واسه جابجا کردن اطلاعات جور کنم تا اینکه دو روز پیش دیگه توی my coputer بالا نیومد ولی توی اعلانات وصل بودنش رو اعلام میکرد متاسفانه دیروز کلا محو شده . چراغش روشنه هدشم مدام تا نصفه درایو میاد و برمیگرده وقتی هم میرم manage پیغام میده که باید mbr نوشته بشه تایید میکنم خطای is not ready میده با برنامه hdd regnatoer به پیشنهاد دوستان تست کردم بطور واضح پیغام میده boot master record اش ایراد داره بصورت اینترنال هم نمیشناسدش تورو خدا هر کس میتونه کمکم کنه من به اطلاعاتش خیلی محتاجم حاصل سه سال برنامه هام و پروژه هام و تموم زندگیم توشه حتی راضیم فرمت شه بعد ریکاورش کنم . خلاصه هر کس میتونه کمکم کنه یه عمر سپاسگذارش میشم اینم ایمیلمه : afshin.mlfatn@
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ].com
با توجه به شرح حالی که از وضعیت هارد دادید . بهترین راه مراجهه به مراکز بازیابی اطلاعات هست . البته اگر اطلاعات شما براتون ارزش دارد . این هارد با این وضعیت کارش از فرمت کردن و اینطور موارد گذشته و باید بررسی تخصصی و احتمالا با جراحی اطلاعاتش برگرده .
یعنی هیچ راهی نداره . آب پاکی رو نریز رو دستم
نقل قول:
وقتی دیتکت نمیشه باید توسط تعمیرکار ریکاوری بشه . دستکاری بیشتر احتمال بازگشت اطلاعات کمتر میشه .
- - - Updated - - -
نقل قول:
وقتی دیتکت نمیشه باید توسط تعمیرکار ریکاوری بشه . دستکاری بیشتر احتمال بازگشت اطلاعات کمتر میشه .
سلام
بهترین نرم افزار و بهترین نسخه اون برای از بین بردن بدسکتور چیه؟
چون مثلا شنیدم نسخه 2011 HDD Reg از بیقه بهتره یا...
کلا بهترینشون چیه؟
تحت بوت یا هر چیزی دیگه ای
ممنون