پاسخ: **** تاپیک حل مشکلات هارد دیسک****
نقل قول:
سیستم تهویه رو درست میکنم.اما سرعت انتقال توی خود هارد از 40 بیشتر نمیشه.با کسپر هم کامل چک کردم.پاکه پاکه
اینم اسکرین شات با Hdd Tune :
برای مشاهده نوشته مخفی شده کلیک کنید !
[IMG]http://www.shahrsakhtafzar.com/forum/attachments/f15/13669-****-تاپیک-حل-مشکلات-هارد-دیسک****-m993dlz66hoa-jpg[/IMG]
عکستون واضح نیست . ولی خیلی نوسان دارید . از اطلاعات هارد بکاپ بگیرید و یکبار low level format کنید .
نقل قول:
دوست گرامی از کجا به کجا کپی میکنید ؟
وقتی شما یک فایل را از روی هارد روی خودش کپی میکنید سرعت باید همین حدود 40 مگابایت در ثانیه باشه ( چون هد باید مرتب از یک نقطه بخونه و روی نقطه دیگه بنویسه )
ولی اگر مثلا از روی یک هارد وسترن بلک دیگه کپی میکنید باید بالای 100 باشه
بله.ولی توی همین کپی توی خود هارد هم مرتب توی فایل های یک گیگ به بالا هنگ میکنه ( سرعت به صفر میرسه برای 1-2 دقیقه ) یا توی اکسترکت کردن فایل های بزرگ.حالا با وجود اینها شما میگید که هارد سالم هست یا نه؟امکان داره مربوط به کابلی داره که من وصل کردم.توی پست اولم اشاره کرده بودم
نقل قول:
بله.ولی توی همین کپی توی خود هارد هم مرتب توی فایل های یک گیگ به بالا هنگ میکنه ( سرعت به صفر میرسه برای 1-2 دقیقه ) یا توی اکسترکت کردن فایل های بزرگ.حالا با وجود اینها شما میگید که هارد سالم هست یا نه؟امکان داره مربوط به کابلی داره که من وصل کردم.توی پست اولم اشاره کرده بودم
متخصص هارد آقا امید ( AMD>INTEL ) هستند که نظرشون روی low level format است ( پست قبل )
این کار براتون امکان داره ؟
پینوشت : اگر کابل بهتر در دسترس دارید حتما کابل را تعویض کنید . مادربردتون چیه ؟
توصیه نیما جان رو برای تعویض کابل حتما انجام بدید . فقط امیدوارم برق هارد رو با تبدیل ساتا تامین نکرده باشید .
نقل قول:
توصیه نیما جان رو برای تعویض کابل حتما انجام بدید . فقط امیدوارم برق هارد رو با تبدیل ساتا تامین نکرده باشید .
یعنی امکان داره بخاطر استفاده از تبدیل ساتا برای برق باشه؟در ضمن مدل مادربرد هم : Asrock G41M-VS3 هستش.خواهش میکنم راهنمائیم کنید.چون نمیتونم از اطلاعات صرف نظر کنم.حیفم میاد که هارد به این خوبی رو هم از دست بدم
نقل قول:
یعنی امکان داره بخاطر استفاده از تبدیل ساتا برای برق باشه؟در ضمن مدل مادربرد هم : Asrock G41M-VS3 هستش.خواهش میکنم راهنمائیم کنید.چون نمیتونم از اطلاعات صرف نظر کنم.حیفم میاد که هارد به این خوبی رو هم از دست بدم
پاورتون چیه ؟
اگر با تبدیل وصل کردید بله صدمه میزنه . شما یک کابل ساتا رو با یک کابل نو تعویض کنید . اگر پاورتون متفرقه است اون هم باید عوض بشه .
پاور PASCAL 500w هست.میتونم با تست هارد روی یک سیستم مدرن پیشترفته به سلامتش پی ببرم.چون خودم مغازه دارم میتونم روی یک سیستم بهتر تست کنم.فقط شما بگید چی کار کنم؟
نقل قول:
پاور PASCAL 500w هست.میتونم با تست هارد روی یک سیستم مدرن پیشترفته به سلامتش پی ببرم.چون خودم مغازه دارم میتونم روی یک سیستم بهتر تست کنم.فقط شما بگید چی کار کنم؟
پاور باید عوض بشه . چه با این هارد چه با هاردهای دیگه . هر هاردی به این پاور وصل کنی مشکل میخوره .
نقل قول:
پاور باید عوض بشه . چه با این هارد چه با هاردهای دیگه . هر هاردی به این پاور وصل کنی مشکل میخوره .
یعنی اگه این هارد رو روی یک سیستم دیگه وصل کنم مشکلی نداره.سیستمی که نو ه و مشخصات :
Ram : 8
AMD Radeon 5450
Core i 3
Asrock Z97
Power Green 750w
این سیستم مغازست که میخوام با سیستم خونه عوض کنم.با این سیستم مشکل هارد حلّه(همه قطعاتش نو ه)
نقل قول:
یعنی اگه این هارد رو روی یک سیستم دیگه وصل کنم مشکلی نداره.سیستمی که نو ه و مشخصات :
Ram : 8
AMD Radeon 5450
Core i 3
Asrock Z97
Power Green 750w
این سیستم مغازست که میخوام با سیستم خونه عوض کنم.با این سیستم مشکل هارد حلّه(همه قطعاتش نو ه)
واضح میگم خدمتتون با اون پاور و با اون تبدیل به هارد آسیب زدید . شما روی سیستم جدید بنچمارک بگیرید و نتیجه رو بگذارید امیدوارم مشکل حل بشه .