پاسخ: **** تاپیک حل مشکلات هارد دیسک****
نقل قول:
با سلام و عرض خسته نباشید
من یه هارد western digital my passport ultra 500GB دارم یه مشکل بزرگ و گیج کننده الن واسم پیش اومده ترو خدا کمک کنید هارد من از فاصله حدودا 10 سانتی از دستم افتاد رو فرش خونه فاصلش یه وجب هم نمیشد همون حدود 10 سانت بود از اون لحظه به بعد دیگه هارد رو هیچ ویندوز یا پی سی باز نمیکنه صدای اتصال هارد به پیسی میاد و شروع میکنه هارد به کار کردن و چراغ وضعیتش هم چشمک میزنه ولی چیزی تو مای کامپیوتر نیستش کابلش رو هم عوض کردم مشکل از کابل نیستش چیزی که عجیب هستش و خیلی گیجم کرده این که وقتی هارد رو به ال سی دی خونه که ال جی 37 اینچ فول اچدی هستش وصل میکنم همه چیزش رو میاره میشه همه فیلم ها عکس ها و همه محتویاتش رو نگاه کرد ولی نه رسیور خونه باز میکنه هارد رو نه پی سی به گارانتی هم زنگ زدم گفت قبل هر کاری اول تمام محتویات هارد رو پاک میکنیم بعد تعمیر منم به خاطر محتویات با ارزشش نتونستم بفرستم الان حدود 1 سال هستش که فقط تو ال سی دی خونه ازش استفاده میکنیم لطفا کسی کمکی میتونه بکنه ممنون میشم با تشکر
وقتی به PC وصل میکنید . تو دیوایس نتیجر شناسایی میشه یا نه ؟
سلام
قصد خرید یه هارد اکسترنال مقاوم در برابر ضربه از برند ای دیتا یا سیلیکون دارم... ولی واسم مهمه که برد و تبدیل جدا از هم باشن
کدوم مدل رو پیشنهاد میدید؟
نقل قول:
سلام
قصد خرید یه هارد اکسترنال مقاوم در برابر ضربه از برند ای دیتا یا سیلیکون دارم... ولی واسم مهمه که برد و تبدیل جدا از هم باشن
کدوم مدل رو پیشنهاد میدید؟
تمام مواردی مثل ضد ضربه و ضد آب بودن بیشتر جنبه تبلیغاتی دارد . به نظرم یک هارد سیگیت بگیرید با یک کیف مناسب که در برابر ضربه محافظت بشه .
نقل قول:
تمام مواردی مثل ضد ضربه و ضد آب بودن بیشتر جنبه تبلیغاتی دارد . به نظرم یک هارد سیگیت بگیرید با یک کیف مناسب که در برابر ضربه محافظت بشه .
بله واس همین از لفظ "ضد ضربه" استفاده نکردم! ولی هاردی مثل A65 سیلیکون تو ضد آب بودن خوب کارده... که واسه من ضد آب بودن مهم نیست.
ولی اینکه در برابر ضربه مقاوم باشه مهمه... از این نظر اگه نگاهی به تست ها کرده باشید عملکرد خوبشون رو خواهید دید... در کل خواستم بدونم A80 و A65 و مدل های به اصطلاح ضد ضربه Adata برد و تبدیل جدا از هم دارن یا خیر... ممنون میشم این مورد رو توضیح بدید.
نقل قول:
بله واس همین از لفظ "ضد ضربه" استفاده نکردم! ولی هاردی مثل A65 سیلیکون تو ضد آب بودن خوب کارده... که واسه من ضد آب بودن مهم نیست.
ولی اینکه در برابر ضربه مقاوم باشه مهمه... از این نظر اگه نگاهی به تست ها کرده باشید عملکرد خوبشون رو خواهید دید... در کل خواستم بدونم A80 و A65 و مدل های به اصطلاح ضد ضربه Adata برد و تبدیل جدا از هم دارن یا خیر... ممنون میشم این مورد رو توضیح بدید.
هاردشون اکثرا سامسونگ یا هیتاچی هست و برد مبدل جدا میشه .
نقل قول:
هاردشون اکثرا سامسونگ یا هیتاچی هست و برد مبدل جدا میشه .
سپاس از پاسخگوییتون... راستی در کل هاردهای هیتاچی عملکردشون چطوریاس؟ من لپ تاپم گیمینگ ام اس آی هست با هارد هیتاچی 7200
نقل قول:
سپاس از پاسخگوییتون... راستی در کل هاردهای هیتاچی عملکردشون چطوریاس؟ من لپ تاپم گیمینگ ام اس آی هست با هارد هیتاچی 7200
بالای 10 عدد خرابش رو دارم که از لپتاپ هایی که هاردشون هیتاچی بوده باز کردم .
نقل قول:
بالای 10 عدد خرابش رو دارم که از لپتاپ هایی که هاردشون هیتاچی بوده باز کردم .
:1. (27)::1. (27)::gasp::surprised:
سلام دوستان، خسته نباشید.
یکی از دوستان من یه هارد دیسک اینترنال داره که روی PC خونشون بوده. به صورت اتفاقی یک روز ویندوزی که روی این درایو بوده، بالا نمیاد، یعنی وقتی سیستم رو روشن می کنه تو همون مرحله بوت هارد دیسک شناخته نمیشه. چون اطلاعات مهمی روی هارد دیسک هست میخواستن ببینن که میشه این اطلاعات رو بازیابی کرد و یا هارد قابل تعمیر هست.
ممنون...:11():
نقل قول:
سلام دوستان، خسته نباشید.
یکی از دوستان من یه هارد دیسک اینترنال داره که روی PC خونشون بوده. به صورت اتفاقی یک روز ویندوزی که روی این درایو بوده، بالا نمیاد، یعنی وقتی سیستم رو روشن می کنه تو همون مرحله بوت هارد دیسک شناخته نمیشه. چون اطلاعات مهمی روی هارد دیسک هست میخواستن ببینن که میشه این اطلاعات رو بازیابی کرد و یا هارد قابل تعمیر هست.
ممنون...:11():
الان این هارد در بایوس شناسایی میشه یا نه ؟