باید از سلامت هارد سیستم با برنامه HD SENITEL از قسمت OVERVIEW اسکرین شات بگیری .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ardex برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید از سلامت هارد سیستم با برنامه HD SENITEL از قسمت OVERVIEW اسکرین شات بگیری .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ardex برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mehrdad_ab (03-12-16)
|
مشکل با هارد دیسک چدید
سلام . من امروز یک عدد هارد 4 ترا بایت دیجیتال وسترن بلک خریدم. وقتی اون را می خوام فرمت گنم و وارد صفحه disk management می شوم با تصویر زیر روبرو می شوم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید پ
وقتی گزینه initialized disk می شوم چه بر روی حالت mbr و چه بر روی حالت gpt بزن ارور زیر را میده
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با \MiniTool Partition Wizard هم کلمه bad disk را می زنه . یعنی هارد خرابه و بایدم گارانتی یا میشه درستش کرد ؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
hichkas62 (02-12-16), mehrdad_ab (03-12-16)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z77-D3H
GIGABYTE - Motherboard - Socket 1155 - GA-Z77-D3H (rev. 1.0)
اوکی مادربردتون هم مشکلی نداره . به نظر میرسه خود هارد مشکل دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hichkas62 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با HD SENITEL بررسیش کنید .
7970 (05-12-16), hichkas62 (02-12-16), mehrdad_ab (03-12-16)
نتیجه تست :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6.png
|
به نظرم هاردتون مشکل داره .البته سعی کنید روی سیستم دیگه هم تست کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hichkas62 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
hichkas62 (02-12-16), mehrdad_ab (03-12-16)
من یه هارد اکسترنال سیگیت 2T دارمHard Disk Sentinel:
همش دو هفته اس که به دستم رسیده
هیچ اتفاقی هم واسش نیوفتاده(ینی از جایی نیوفتاده - ضربه ای هم بهش وارد نشده)
دیشب وقتی داشتم از روی اون هارد به یه هارد اکسترنال دیگه ، دیتا کپی میکردم(همزمان از روش یه فیلمی رو میدیدم) یهو سرعت کپیش کم شد و کامل متوقف شد
دیگه نمیشد اصلا چیزی از روش کپی کرد
روی یه سیستم دیگه هم چک کردم، همینطور بود
به ذهنم رسید از یه کابل دیگه استفاده کنم, و با یه کابل دیگه وصلش کردم دیدم درست شد کامل!!!!
حتی با کابل اولی خودش هم دوباره امتحان کردم
اوکی بود
این اسکرین شات از hd tune و
http://s8.picofile.com/file/8277332834/1.png
http://s8.picofile.com/file/8277332876/2.png
خیلی ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنظرتون چقدر امکانش هست که بعد از LLF ؛ درست بشه؟
و اینکه شما تاپیک آموزش LLF کردن دارید؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks