CRUCIAL P2 1TB 16MB.png
16 MiB
CRUCIAL P2 1TB 1GB.png
1 GiB
اینا برای بعد از فعال کردن ممنتوم کش هست .
مدیر انجمن سخت افزار
CRUCIAL P2 1TB 16MB.png
16 MiB
CRUCIAL P2 1TB 1GB.png
1 GiB
اینا برای بعد از فعال کردن ممنتوم کش هست .
To improve is to change. To perfect is to change often
|
|
مدیر انجمن سخت افزار
من هم نگفتم که ایشون 1 ترا میخواست، گفتم تو 512 هم تازه قیمتش رو دراپ خورده خیلی مناسب شده، (وگرنه قبلا که همین 512 ش هم از سامسونگ گرون تر بود)
ولی مثال زدم که همین الان هم تو ظرفیت یک ترابیت هم به اندازه قابل توجهی گرون تر هست و هم کند تر ! هیچ ارزش خریدی در حال حاظر 1 ترابایتش نداره.
اون بحث EVO KILLER هم برای زمانی بود که قیمت 970 EVO یخلی گرونتر از SX8200 بود
در مورد کروشیال هم فک کنم شما کامل متن من رو نمیخونید! گفتم اگر HBMش رو فعال کنید و رم زیاد و با سرعت داشته باشید تا 4 گیگ کش میکنه! اون موقع سرعتش به جن 4 هم میرسه! (تا نحدودیت ظرفیت کش البته یعنی 4 گیگ)
وگرنه بدون ممنتوم کش (که اکثرا هم فعالش نمیکنن و اصلا نمیدونن وجود داره همون طور که شما هم گفتید این اس اس دی قابلیت HMB نداره)
بنده جسارت نمیکنم، اما با اکثر اس اس دی های بازار کار کردم و خودم هم مدتی داشته شون و نفاط قدرت و ضعفشون رو نه فقط روی کاغد بلکه تو عمل هم دیدم.
نتایج تست کروشیال با ممنتوم کش هم میفرستم
کاربر شهرسختافزار
بنظر من. Sx8200 pro. از این دو سر تره. ولی بعید میدونم تفاوتشون حس بشه
مدیر انجمن سخت افزار
جناب s11 pro همون sx8200 pro هست ، فقط روش هیت سینک با نورپردازی داره، همین (البته خب باعث کاهش دمای حافظه میشه این هیت سینک)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ayoub_azizi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
زیرش همون اس اس دیه
s40g هم همون sx8100 هست زیر هیت سینکش
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks