پاسخ: کدومش بهتره s11 pro یا s40g
نقل قول:
مدیرجان قیمتا رو گفتی مشکوک شدم رفتم دوباره دیدم، برای ماژول 512 گیگ به این شرح هست:
SX8200 Pro - 1650
Evo 970 Plus - 2100
Evo 980 Pro - 3250
مدل 980 معمولی هم اصلا از لحاظ پرفورمنس قابل قیاس نیست با سه تای بالا اگه منظورت اون بوده هرچند اون هم گرونتر از sx8200 pro هست، ممنون میشم منظورت اگه ماژول خاصی بوده که ارزونتره مدل دقیقش رو بگی
در مورد کنترلرها که متفاوت شده باز هم تغییر خاصی روی پرفورمنس نداشته، یعنی چشمگیر نبوده و تا جایی که من اطلاع دارم تمام 8200 pro های وارد شده کنترلر و چیپ nand یکسانی دارن
Crucial P2 1TB رو خودم دارم که در موردش نظر دادم، ماژول معمولی هست صرفا برای استفاده Storage دیتا نه ماژول عملیاتی، با آخرین نسخه فریمور و در کنار 64 گیگ رم نصب شده هرچند این ماژول اصلا از HMB استفاده نمیکنه که اگه میکرد نهایت 64 مگابایت برداشت میکرد از رم سیستم
ضمنا 8200pro , crucial p2 و nm620 لکسار رو استفاده میکنم همزمان بنا به نیازهای مختلف، ولی انصافا با این دراپ قیمتی که روی 8200pro خورده، هیچ ماژول nvme pcie3 به پاش نمیرسه
دوست عزیز مدلی به اسم Evo 980 Pro - 3250 که اصلا وجود نداره، شما قیمت 980 پرو رو نوشتی که جن 4 هست و سرعتش بسیار بالاتر از همه ی مدلهای ذکر شده با اختلاف هست.
بنده هم ذکر کردم تو شرفیت 1 ترابایت ای دیتا ها گرون هستن و ارزش خرید ندارن.
980 معمولی هم بسیار اس اس دی خوبی هست و کمی از 970 evo plus کندتر هست ، البته به خاطر اختلاف 100 تومنی مشخصا خرید 970 evo plus بهتره. اما ای دیتا 1 ترابایتیاشون گرون تر از سامسونگا هستن با اینکه کند تر هستن (به ظرفیت دقت کنید)
کروشیال p2 هم نه تنها hbm داره بلکه بهترین hbm رو بین تمام اس اس دی ها داره، برعکس مدل های ددیگه مثل همون 980 معمولی که فقط 64 مگ کش میکنن، کروشیال تا 4 گیگ میتونه کش کنه و سرعت بسیار عالی میده در حد اس اس دی جن 4.
که بنده تو همین انجمن قبلا تست هاش رو گذاشتم.
1 :تعداد فایل پیوست
تابلو بود که اون evo پایینی کپی پیست شده از بالایی دنبال سوژه نباش برادر
این دوستمون 1 ترا نمیخواست انتخابش بین 512 و 256 بود !! کی صحبت 1 ترا کرد اصلا ؟
نقل قول:
کروشیال تا 4 گیگ میتونه کش کنه و سرعت بسیار عالی میده در حد اس اس دی جن 4.
که بنده تو همین انجمن قبلا تست هاش رو گذاشتم.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
:1. (27)::1. (27): یا خدا، آقا من عذر میخوام برادر
من خودم این ماژول رو دارم، روی 4 Lane نهایت 2 گیگ سرعت میده، چطوری با جن 4 مقایسه اش کردید ؟!
حتی خود کروشیال همچین ادعایی نکرده والا
من هم نگفتم که ایشون 1 ترا میخواست، گفتم تو 512 هم تازه قیمتش رو دراپ خورده خیلی مناسب شده، (وگرنه قبلا که همین 512 ش هم از سامسونگ گرون تر بود)
ولی مثال زدم که همین الان هم تو ظرفیت یک ترابیت هم به اندازه قابل توجهی گرون تر هست و هم کند تر ! هیچ ارزش خریدی در حال حاظر 1 ترابایتش نداره.
اون بحث EVO KILLER هم برای زمانی بود که قیمت 970 EVO یخلی گرونتر از SX8200 بود
در مورد کروشیال هم فک کنم شما کامل متن من رو نمیخونید! گفتم اگر HBMش رو فعال کنید و رم زیاد و با سرعت داشته باشید تا 4 گیگ کش میکنه! اون موقع سرعتش به جن 4 هم میرسه! (تا نحدودیت ظرفیت کش البته یعنی 4 گیگ)
وگرنه بدون ممنتوم کش (که اکثرا هم فعالش نمیکنن و اصلا نمیدونن وجود داره همون طور که شما هم گفتید این اس اس دی قابلیت HMB نداره)
بنده جسارت نمیکنم، اما با اکثر اس اس دی های بازار کار کردم و خودم هم مدتی داشته شون و نفاط قدرت و ضعفشون رو نه فقط روی کاغد بلکه تو عمل هم دیدم.
نتایج تست کروشیال با ممنتوم کش هم میفرستم
2 :تعداد فایل پیوست
16 MiB
1 GiB
اینا برای بعد از فعال کردن ممنتوم کش هست .
بنظر من. Sx8200 pro. از این دو سر تره. ولی بعید میدونم تفاوتشون حس بشه
نقل قول:
بنظر من. Sx8200 pro. از این دو سر تره. ولی بعید میدونم تفاوتشون حس بشه
جناب s11 pro همون sx8200 pro هست ، فقط روش هیت سینک با نورپردازی داره، همین (البته خب باعث کاهش دمای حافظه میشه این هیت سینک)
زیرش همون اس اس دیه
s40g هم همون sx8100 هست زیر هیت سینکش