هارد شما که با توجه به سلامت هارد دیسک مشکل فنی ندارد . در مورد آنتی ویروس هم میگید اسکن کردید . شما یک آنتی ویروس کومودو هم نصب کنید.نباید مشکلی پیشاد بیاد .
هارد شما که با توجه به سلامت هارد دیسک مشکل فنی ندارد . در مورد آنتی ویروس هم میگید اسکن کردید . شما یک آنتی ویروس کومودو هم نصب کنید.نباید مشکلی پیشاد بیاد .
*MoJtAbA* (07-03-14)
نه انتی ویروس نصب نمی کنم اگه ویروس بوده باشه که دیگه ندارم خدا کنه تموم شده باشه خسته شدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اقا دستت درد نکنه کلی چیز یاد گرفتم ایشالا تموم شده باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (07-03-14), sala.hedin (07-03-14)
مشکل از ویروس نیست دوباره هاردم پاک شد یعنی درایوورم بازم با انتی ویروس اسکن کردم چیزی پیدا نکردم
من اولین بار ک ویروس گرفتم اطلاعاتمو کد کرد بخاطر همینه همه ارشیو ایزو با پسورد کردم
هر ووقت ویروس بگیرم ( الان 3 سال میشه ویروس نگرفتم ) یه انتی ویروس میریزم بعد ویروس کشی ویندوز نصب میکنم خلاص
حالا چی کار کنم اشکال از چی میتونه باشه
|
|
*MoJtAbA* (07-03-14)
نه چون هارد که پاک شده چیزی جز ویندوز ندارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید دارم دیونه میشم
ممکنه از بد سکتور باشه با lew level format dorost nemishe
نه بدسکتور نداره . اون برنامه هاردت کوچیکترین مشکلی داشت اعلام میکرد . با برنامه MiniTool Partition Wizard Professional 8.1.1 مستر بوت رکورد رو باسازی کن .
MiniTool Partition Wizard Professional 8.1.1 + Portable مدیریت پارتیشن ویندوز | دانلود رایگان نرم افزار
*MoJtAbA* (07-03-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks