همه هاردو اسکن کردم همه فایلارو شناسایی کرد پاک کردم دیگه ویروس ندارم
حالا اگه درایورم پاک شه از چی میتونه باشه
Printable View
همه هاردو اسکن کردم همه فایلارو شناسایی کرد پاک کردم دیگه ویروس ندارم
حالا اگه درایورم پاک شه از چی میتونه باشه
هارد شما که با توجه به سلامت هارد دیسک مشکل فنی ندارد . در مورد آنتی ویروس هم میگید اسکن کردید . شما یک آنتی ویروس کومودو هم نصب کنید.نباید مشکلی پیشاد بیاد .
نه انتی ویروس نصب نمی کنم اگه ویروس بوده باشه که دیگه ندارم خدا کنه تموم شده باشه خسته شدم :1. (28):
اقا دستت درد نکنه کلی چیز یاد گرفتم ایشالا تموم شده باشهنقل قول:
مشکل شما تا آنتی ویروس بصورت رزیدنت نداشته باشی حل نمیشه . حالا این ویروس نه یه ویروس دیگه . ویروس اگر اطلاعات سیستمت رو کد کنه میخوای چیکار کنی .
مشکل از ویروس نیست دوباره هاردم پاک شد یعنی درایوورم بازم با انتی ویروس اسکن کردم چیزی پیدا نکردم
من اولین بار ک ویروس گرفتم اطلاعاتمو کد کرد بخاطر همینه همه ارشیو ایزو با پسورد کردم
هر ووقت ویروس بگیرم ( الان 3 سال میشه ویروس نگرفتم ) یه انتی ویروس میریزم بعد ویروس کشی ویندوز نصب میکنم خلاص
حالا چی کار کنم اشکال از چی میتونه باشه
گرامی کاسپر موقع اسکن پیغام نداد که نمیتونه اطلاعاتی که روی اون پسورد داری رو باز کنه ؟
نه چون هارد که پاک شده چیزی جز ویندوز ندارم :1. (4):دارم دیونه میشم
ممکنه از بد سکتور باشه با lew level format dorost nemishe
نه بدسکتور نداره . اون برنامه هاردت کوچیکترین مشکلی داشت اعلام میکرد . با برنامه MiniTool Partition Wizard Professional 8.1.1 مستر بوت رکورد رو باسازی کن .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
وقتی درایور میسازم با برنامه Active@ Partition Recovery 64-bit
درایور اینجوری میشناسه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اینگار هیچی پاک نشده
این برنامه چیکار میکنه بدرد میخوره ایا