جواب میده من که با این برنامه خیلی کار کردم . فقط باید از لیست بوت usb رو انتخاب کنی
Printable View
جواب میده من که با این برنامه خیلی کار کردم . فقط باید از لیست بوت usb رو انتخاب کنی
امتحان کردم ویروس خاصی نبود همش به برنامه عادی گیر داد
میشه یه توضیح بدی چجوری تنظیم کنم که همه ویرسارو پیدا کنه و بفهمم واقعا ویروس ندارم
حتی تو پارتیشن بوت .... پارتیشن بوت همون درایورای مخفی لپ تاب اگر اوونارو بصورت دستی وقتی ویندوز نصب میکنم فرمت کنم ویروسام از بین نمیره
کل هاردو فرمت کنم من از وقتی ویندوز 98 کار میکنم تا حالا انتی ویروس اکتیو نداشتم همیشه وقتی ویروس گرفتم انتی ویروس نصب کردم بعد ویروس کشی ویندوز نصب کردم و درست شده
الان ویروسا خیلی پدر سوخته شدن :lol:
کاری که خودتون میکنیدو بگید که منم انجام بدم
بالالخره انجام دادید یا نه ؟ باید توسط اون rescue کامل اسکن بشه
اره اسکن کردم ولی ویروس خاصی نبود
ویروس خاص نبود یعنی چی . اگر به عنوان ویروس بشناسه یعنی ویروسه .
اگر ویروس ها رو پاک کردی . کلا هارد رو پارتشین ها رو دیلیت کنید و دوباره پارتشین بندی کنید
ویروس خاص یعنی ویروسی که هر برنامه رو ویروسی میکه و به عنوان مادر هست
من فقط چندتا برنامه پاک کردم که کسپر فکر میکنه ویروس تو ویروس کشای معمولی هم ویروس هستند
اگر قرار کل هاردو پاک کنم چه نیازی به ویروس کشی بود همون اول کل هاردو فرمت میکردم یعنی کل هارد فرمت میکردم ویروس از بین نمی رفت
اگر ویروس کشی به همین راحتی بود که این شرکت ها تعطیل میکردند . ویروس وقتی تو مستر بوت رکورد یا حافظه باشه . شما صدبار هم کل هارد رو پاک کنی روی سیستم داره پاتیناژ میره :lol:نقل قول:
خوب الان از کجا بفهمم پاک شده من که ویروسی که مشکوک باشه پیدا نکردم الان اگه پاک شه هاردم چیکار باید بکنم
برای اطمینان باید هر فایلی که کاسپر شناسایی میکنه پاک کنی . باید کل هارد رو اسکن کنید .