سلام
سیستم من قدیمیه. برای 9 سال پیشه. سه روز پیش رفتم یه رم بگیرم چون سیستمم نهایتآ رمهای PC2700 DDR1 تا باس 333 رو ساپورت میکنه یه رم 512 با باس 333 با مارک میکرون گرفتم البته حتمآ میدونید دیگه از دسته دوم فروشی ها!!! چون تکنولوژی این رمها برای همون 9 یا 10 سال پیشه. بعد اومدم اونو روی سیستمم نصب کردم اولش خیلی خوب کار میکرد اما کم کم شروع به بازی درآوردن کرد تا جایی که یکی دو بار صفحه آبی مرگ (Blue Screen Death) اومد و چند بار هم ری استارت شد. البته قبل از این Error ها با نرم افزار Burn In Test کل سخت افزار سیستم رو تست کردم که موقع تست رم هیچ Error و خطایی پیدا نکرد و فقط تو قسمت گرافیک دو بعدی و سه بعدی Error داد و بقیه قطعات هم سالم و بدون عیب بودند. بعد دوباره رم رو درآوردم و روی یه سیستم دیگه گذاشتم و بدون هیچ Error ی کار کرد (البته روی اون سیستم با نرم افزار های تست سخت افزار رم رو تست نکردم). بعد دوباره رم رو روی سیستم خودم گذاشتم تا وقتی که کارهایی مثل دیدن فیلم یا دیدن عکس انجام نمیدادم هیچ مشکلی نداشت و کار میکرد اما همچین که میخواستم فیلم یا عکس ببینم یا کاری که احتیاج به رم بالایی دارد انجام بدم باز سیستم ری استارت میشد. خلاصه دوباره رم اولیه سیستم خودمو که PC2100 DDR1 256 با باس 133 یا 266 با مارک کینگستون (اگه اشتباه نکنم) هست گذاشتم تو سیستم که تا الان گوش شیطون کر بدون هیچ مشکلی داره کار میکنه.
البته به علت اینکه گرافیکم آنبورده و همینطور به علت پایین بودن رم سیستم گرافیکم رو روی 32 تنظیم میکنم.
حالا با توجه به این قضیه مشکل از کجاست؟
رمو بهم انداختن یا مشکل از قطعه دیگه ایه؟
البته طرف تا یه هفته مهلت تست داد و میگفت رم خراب نمیشه!!!
مشخصات سیستمم بصورت زیره:
CPU: Intel Pentium 4 2400 MHz (18 x 133
Motherboard: Asus P4SGX-MX
Memory: 256 MB PC2100 DDR SDRAM (2.5-3-3-6 @ 133 MHz) (2.0-2-2-5 @ 100 MHz
BIOS Type: Award Modular (06/11/03) Revision 1005
Display: SiS 650 (64 MB
اینم عکس از رمی که خریدم (البته عکس از اینترنته):
http://axgig.com/images/78100392899118028980.jpg

Bookmarks