soheilspeedart (10-04-19)
کاربر شهرسختافزار
نگاه کنید وقتی شما می رید با خط همسایه،وصل میشید،مک آدرس مودم همسایهتون تو سیستمشون ثبت میشه.شما یه کار کنید،اکانت همسایهتونو به شرطی که از همون isp باشه،روی خط و مودم خودتون ثبت کنید و ببینید با اکانت همسایهتون این مشکل پابرجاست یا نه
soheilspeedart (10-04-19)
کاربر شهرسختافزار
می دونم، همیشه قبل از اینکه خط یا مودم رو عوض کنم، از پشتیبانی سرویس، مک و پورت رو باز می کنم که بشه مودم یا خط جدید معرفی کردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad7966 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مودم و اکانت همسایه رو هم روی خط خودم تست کردم مشکل همچنان پا برجا بود.
امروز از صبح تا حدود عصر یکسره با پشتیبانی پیگیر بودم و بالاخره قرار شد درخواست تعویض پورت بدن که نمی دونم ینی چی
mohammad7966 (09-04-19)
کاربر شهرسختافزار
منم همین مشکل رو داشتم برنامه dns jumper رو نصب کن و روی usa lvl3 بزار پینگش بهترینه و یا اگه بازی انلاین انجام میدی و با محدودیت روبرو هستی از دی ان اس های تحریم شکن استفاده کن
soheilspeedart (13-04-19)
کاربر شهرسختافزار
از کجا باید پیداش کنم؟ می تونید همینجا اتچ کنیدش؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ebi01 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا ممنون، پیداش کردم و تست کردم ولی بازم نتیجه ای نداشت
امروز ظهر مشکل حل شد خدا رو شکر، مخابرات جای خط رو توی کافو عوض کرد، یه همچین چیزی
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 20-04-19 انجام شده است
soheilspeedart (01-05-19)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks