سلام خوبین؟ امیدوارم جای درستی واسه زدن تاپیک انتخاب کرده باشم
حدود یه ماه پیوسته هست که نت ADSL (از مخابرات سرویس گرفتم) به شدت کند شده طوری که حتی گوگل هم باز نمی شه!
اتصال برقراره ولی عملا سرعت اینقدر پایینه که هیچ صفحه ای رو نمی تونم باز کنم! مثلا 4 بیت بر ثانیه!!!
چندین و چند بار زنگ زدم 2020 و کلی کل کل و... ولی نهایتا مشکل همچنان پابرجاست!!!
مودم هم عوض کردم (یه مودم جدید خریدم) بازم مشکل پا برجاست.
فقط یه نکته، وقتی با ........ وصل می شم مشکل حل می شه!!! ینی سرعتم متوسط حدود 2 مگ هست! (البته وقتی از یه حدی بیشتر دانلود می کنم، مثلا حدود 100 مگ، دیسکانکت می کنه و بعد 1 دقیقه تقریبا، دوباره وصل می شه با سرعت بالا (البته با......)
بعدش از DNS های دیگه استفاده کردم، وقتی روی 1.1.1.1 تنظیم می کنم، گوگل با سرعت بالا باز می شه، گوگل ایمیج مثلا سرعت رو اندازه گیری کردم متوسط 2 مگ هست، اینستاگرام باز می شه، پنل مدیریت حساب خودم باز می شه، همین شهرسخت افزار با سرعت یکم پایین تر، و یکی دو تا سایت دیگه ولی مثلا دیوار باز نمی شه، زومیت باز نمی شه، رایتل، ایرانسل و پرشین موتور باز نمی شه. (اینا همه بدون .......... هست با DNS که گفتم ینی 1.1.1.1)
صبر کردم شارژ ماه تموم بشه و اصطلاحا ریست بشه، الان ماه جدید که شارژ جدید داده، بازم همچنان مشکل پا برجاست (ماهی 25 گیگ دارم که اگه بیشتر استفاده کنم بر می گرده به سرعت اصطلاحا پایه، امروز 25 شارژ شد ولی بازم همونجوریه)
سعی کردم به سازمان تنظیم مقررات شکایت کنم ولی کلا سایتشون مرخصه!
الان باید چیکار کنم؟ دیگه 1 ماه شد و صبر فایده نداشت!

Bookmarks