دوستان الان داشتم با مسئول فنی کل صحبت میکردم که حقیقت رو گفتن که بله چنین تغییراتی انجام شده گفتن برای مخابرات 5 و 10 مگ اصلا دانلود رایگان
نداریم ( تکبیر ) شمام هم مشترک پر مصرفی هستین و دانلودهای سنگینی انجام دادین
( یه جوری گفتن سنگین من فکر کردم کل نرم افزارهای مایکروسافت + کل فیلمهای تولیدی هالیوود رو انداختم داخل دانلود منجر )
و همین کارا باعث شده که این تغییرات اعمال بشه برای شما و اونایی که دانلودهای سنگینی دارند و بیش از حد دانلود میکنن
.برین ببینین isp های دیگه دانلود شبانه رو چه جوری کردن بعدا ازمون گله کنید / پاسخ بنده : من هم یه کلمه گفتم که هزینه های نجومیه هر گیگ حجمتونو
که 3900 تومنه بیارید بکنید 500 تومن اونوقت من و امثال من بهفکر دانلود شبانه نمیوفتیم و هر وقتی از روز که دلمون بخواد دانلود میکنیم و شمام شبا راحت تر میخوابین !
دوستان به هر حال من از طریق وزارت شکایتم رو مبنی بر صحت این تصمیم که به گردن مخابرات کل کشور انداختن تنظیم و
ارسال کردم و کد رهگیریشم اومد حالا ببینیم چی میشه / درست میشه یا بدتر میشه که به نظرم هیچ فرقی نخواهد کرد
بیشتر و بیشتر پر کنیم / واقعا ببینین در چه مملکتی زندگی میکنیم که هزینه های یه زندگی مرفع رو پرداخت میکنیم ولی کیفیت زندگیمون در حد کشورهای عقب افتادست ... واقعا خیلی متاسفم

Bookmarks