سلام برادر عباس اگر ممکن هست این فیلم رو هم مستقیم کنید
حذف محدودیت 700 مگابایت در هر پست
اجازه استفاده دیگران از لینک ها
حذف قانون توضیح در مورد فایل
همین قوانین خوب هستند
با سلام اگه امكان داره اين لينك را براي من مستقيم كنيد.ممنون
http://hotfile.com/dl/48894799/56a9e....4.5.23970.rar
سلام برادر عباس اگر ممکن هست این فیلم رو هم مستقیم کنید
http://ps11r1.parsaspace.com/files/1....4.5.23970.rarبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lalecarbon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
lalecarbon (28-06-10)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Saeed-Milan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لطفا قوانین را رعایت نمایید
باتشکر
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
عباس جان من این قیلم رو دیدم و هیچ مشکلی نداره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sardarn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خيلي ممنون از لطفتون ولي لينك دانلود نميشه اگه امكان داره دوباره مستقيم كنيد. ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sardarn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Saeed-Milan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما اونطور که من فهمیدم این فیلم در مورد رقص و... هست
---------- Post added at 23:03 ---------- Previous post was at 23:02 ----------
http://lb.rapidpars.com/621875/1766/....4.5.23970.rarبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lalecarbon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sardarn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب فیلم های قبلی هم که زحمتش رو کشیدی از همین رقص ها توش بود فکر نکنم این چیز ها مشکلی باشه اگر شما بخواید اینطور فکر کنید من تقریباً می تونم بگم هیچ فیلمی رو نمیشه مستقیم کرد در هر صورت من تا همین حالا هم خیلی از شما سپاس گذارم برای مستقیم کردن لینک هام و امیدوارم حرف من رو از روی ناراحتی برداشت نکنید من فقط نظر خودم رو در این مورد گفتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sardarn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب فیلم های قبلی هم که زحمتش رو کشیدی از همین رقص ها توش بود فکر نکنم این چیز ها مشکلی باشه اگر شما بخواید اینطور فکر کنید من تقریباً می تونم بگم هیچ فیلمی رو نمیشه مستقیم کرد در هر صورت من تا همین حالا هم خیلی از شما سپاس گذارم برای مستقیم کردن لینک هام و امیدوارم حرف من رو از روی ناراحتی برداشت نکنید من فقط نظر خودم رو در این مورد گفتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فیلم های دیگه رو که من مستقیم کردم ممکن بوده صحنه هایی این جوری داشته باشد.اما این فیلم اساسش بر رقص هست.
باتشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks