با سلام اگه امكان داره اين لينك را براي من مستقيم كنيد.ممنون
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Printable View
با سلام اگه امكان داره اين لينك را براي من مستقيم كنيد.ممنون
سلام برادر عباس اگر ممکن هست این فیلم رو هم مستقیم کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
سلامنقل قول:
لطفا قوانین را رعایت نمایید
باتشکر
عباس جان من این قیلم رو دیدم و هیچ مشکلی نداره.نقل قول:
خيلي ممنون از لطفتون ولي لينك دانلود نميشه اگه امكان داره دوباره مستقيم كنيد. ممنوننقل قول:
سلامنقل قول:
اما اونطور که من فهمیدم این فیلم در مورد رقص و... هست
---------- Post added at 23:03 ---------- Previous post was at 23:02 ----------
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
نقل قول:
خب فیلم های قبلی هم که زحمتش رو کشیدی از همین رقص ها توش بود فکر نکنم این چیز ها مشکلی باشه اگر شما بخواید اینطور فکر کنید من تقریباً می تونم بگم هیچ فیلمی رو نمیشه مستقیم کرد در هر صورت من تا همین حالا هم خیلی از شما سپاس گذارم برای مستقیم کردن لینک هام و امیدوارم حرف من رو از روی ناراحتی برداشت نکنید من فقط نظر خودم رو در این مورد گفتم:11():
نقل قول:
خب فیلم های قبلی هم که زحمتش رو کشیدی از همین رقص ها توش بود فکر نکنم این چیز ها مشکلی باشه اگر شما بخواید اینطور فکر کنید من تقریباً می تونم بگم هیچ فیلمی رو نمیشه مستقیم کرد در هر صورت من تا همین حالا هم خیلی از شما سپاس گذارم برای مستقیم کردن لینک هام و امیدوارم حرف من رو از روی ناراحتی برداشت نکنید من فقط نظر خودم رو در این مورد گفتم:11():
سلامنقل قول:
فیلم های دیگه رو که من مستقیم کردم ممکن بوده صحنه هایی این جوری داشته باشد.اما این فیلم اساسش بر رقص هست.
باتشکر:11():