SajjadKhati (26-05-14)
آره خودم هم زیاد خوشم نیومد خیلی کارت داغی بود ... البته که بهتره اما پول این تکنولوژی ها رو هم میگیرن :D منم که جیبام حساسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (26-05-14)
خوب اگه نسخه ی مرجع رو بگیری و کارت گرمتر شه ، حداقل تاثیرش اینه که تو طولانی مدت ، عمرش کم میشه
*MoJtAbA* (26-05-14), rainyman13 (26-05-14)
|
کارت های MSI از asus هم گرون تر هستن ... این سری Trix و Toxic های سافایر عالی هستن ولی خیلی بلند هستن و مثل وایند فورس های گیگابایت توی کیس کیپ میشن که خیلی مورد علاقه ی من نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DoulX ها رو ترجیح میدم اتفاقآ یه 7970 DoulX هم پیدا کردم که به احتمال زیاد همون رو میگیرم
SajjadKhati (26-05-14)
این که ملومه سیستم خنک کنندگی DoualX خیلی ضعیف تر از WF X3 و TriX و و Toxic هه
من گفتم اینو بگیر چون کوچیک تره و تو کیس ات جا بشه
7970 رو چرا میخای بگیری؟ خودت R9 280X رو بگیر دیگه.
مگه دست دوم میخای بگیری؟
cpu ات چیه؟
rainyman13 (26-05-14)
میدونم ضعیف تره ولی قیمتش هم به همون میزان کمتره .... آره دست دوم بود آلان چک کردم فروش رفته ... شانسه من دارم ... CPU گلاب به روت یه چند تا FX4100 داشتم یکیشو خودم برداشتم ...
SajjadKhati (26-05-14)
از بین دوستان کسی تجربه خرید از "ایسام "رو داره ؟
من یه کارت گرافیک خریداری کردم از شنبه هنوز به دستم نرسیده !
ممکنه وجه رو واریز کرده باشن به حساب طرف ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به خاطر تعطیلات بوده نگران نباش .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (07-06-14), rainyman13 (29-07-14)
آقا این داستان شد واسه ما !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد از 8 روز خودم تماس گرفتم گفتن که کاربر گفته موجودی کارت تموم شده !!!!؟
3-4 روزم طول کشید پول رو پس بدن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاملآ بی اعتماد شدم به این سایت
الآن اونجا یه مدل کارت گرافیک رو یه نفر 20 جور آگهی کرده خب اگه این سایت درست حسابی بود یه نفر بهش اخطار میداد
آخرین ویرایش توسط rainyman13 در تاریخ 29-07-14 انجام شده است
|
من تجربه خرید از ایسام رو ندارم . ولی کلا من قطعات رو از همکارم میگیرم یا فروشنده ای که بهش اطمینان داشته باشم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rainyman13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کار خوبی میکنی ... مطمئن و بی دردسر ... تا حالا فقط 2 تا سایت مطمئن دیدم دیجی کالا و لیون کامپیوتر
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks