آره خودم هم زیاد خوشم نیومد خیلی کارت داغی بود ... البته که بهتره اما پول این تکنولوژی ها رو هم میگیرن :D منم که جیبام حساسنقل قول:
Printable View
آره خودم هم زیاد خوشم نیومد خیلی کارت داغی بود ... البته که بهتره اما پول این تکنولوژی ها رو هم میگیرن :D منم که جیبام حساسنقل قول:
خوب اگه نسخه ی مرجع رو بگیری و کارت گرمتر شه ، حداقل تاثیرش اینه که تو طولانی مدت ، عمرش کم میشه
کارت های MSI از asus هم گرون تر هستن ... این سری Trix و Toxic های سافایر عالی هستن ولی خیلی بلند هستن و مثل وایند فورس های گیگابایت توی کیس کیپ میشن که خیلی مورد علاقه ی من نیستنقل قول:
DoulX ها رو ترجیح میدم اتفاقآ یه 7970 DoulX هم پیدا کردم که به احتمال زیاد همون رو میگیرم
این که ملومه سیستم خنک کنندگی DoualX خیلی ضعیف تر از WF X3 و TriX و و Toxic هه
من گفتم اینو بگیر چون کوچیک تره و تو کیس ات جا بشه
7970 رو چرا میخای بگیری؟ خودت R9 280X رو بگیر دیگه.
مگه دست دوم میخای بگیری؟
cpu ات چیه؟
میدونم ضعیف تره ولی قیمتش هم به همون میزان کمتره .... آره دست دوم بود آلان چک کردم فروش رفته ... شانسه من دارم ... CPU گلاب به روت یه چند تا FX4100 داشتم یکیشو خودم برداشتم ...
از بین دوستان کسی تجربه خرید از "ایسام "رو داره ؟
من یه کارت گرافیک خریداری کردم از شنبه هنوز به دستم نرسیده !
ممکنه وجه رو واریز کرده باشن به حساب طرف ؟ :1. (28):
به خاطر تعطیلات بوده نگران نباش .:11():
آقا این داستان شد واسه ما !نقل قول:
بعد از 8 روز خودم تماس گرفتم گفتن که کاربر گفته موجودی کارت تموم شده !!!!؟
3-4 روزم طول کشید پول رو پس بدن :1. (27):
کاملآ بی اعتماد شدم به این سایت
الآن اونجا یه مدل کارت گرافیک رو یه نفر 20 جور آگهی کرده خب اگه این سایت درست حسابی بود یه نفر بهش اخطار میداد
من تجربه خرید از ایسام رو ندارم . ولی کلا من قطعات رو از همکارم میگیرم یا فروشنده ای که بهش اطمینان داشته باشم .نقل قول:
کار خوبی میکنی ... مطمئن و بی دردسر ... تا حالا فقط 2 تا سایت مطمئن دیدم دیجی کالا و لیون کامپیوتر