برادر یه عکس از قسمت system بگیر بفرست ببینم مشخصات ویندوزتوبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
برادر یه عکس از قسمت system بگیر بفرست ببینم مشخصات ویندوزتوبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
0reza666 (22-08-19)
|
|
کاربر شهرسختافزار
فکر کنم باید کم کم دیونه بشمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط GTA V برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://s2.picofile.com/file/8370276742/Capture.JPG
چه شانس گندی داریما
من به هر کسی امضا نمیدم خخخ
Speed Racer (22-08-19)
کاربر شهرسختافزار
رمت هم خوبه ولی به نظر من یه ویندوز 64 بیت pro رو نصب کن شاید مشکل از ویندوزتهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این رو هم بگم این سی پی یویی که شما داری با این گرافیک گلوگاه ایجاد میکنه اگرم نصب بشه درایورته
آخرین ویرایش توسط GTA V در تاریخ 22-08-19 انجام شده است
0reza666 (22-08-19)
کاربر شهرسختافزار
خودم شک دارم رو ویندوز ولی کلی برنامه و وقط.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط GTA V برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گیریم عوض کردیم باز اینطوری شد جه باید کرد؟
اونیکه میدونم نوشتم که اگه شد سی پی یو i74790k میخرم.
کاربر شهرسختافزار
کسی هست یه راهنمایی بکنه این مشکل نصب نشدن برنامه گرافیک برای چیه؟
ویندوز باید اپدیت شده باشه .هم از نظر بیلد و هم تاریخ دانلودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درایور انویدیا توی ویندوز های 10 قدیمی نصب نمیشه
0reza666 (22-08-19), SajjadKhati (22-08-19)
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام داداش. بله ویندوز 10 قدیمی و 2015 هست. ویندوز 2019 پر باگ بود الکی مصرف رم. سی پی یو و گرافیک کار میکشید مجبور شدم برم به عقبترین ویندوز 10 .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما چطور همون درایور در همین ویندوز نصب بود مشکلی نبود تا من گرافیک کندم این گرافیک جدید جا زدم اون برنامه گرافیک ناپدید شد و الانم هر چی حذف و نصب میکنم ناقص انگار.
راه حل دقیق میشه بگین؟
خدای نکرده که گرافیک مشکل نداره هر چی هست از ویندوز درسته؟ این 100 درصد بگین ممنون میشم گرافیک کلی صبر کردم تا پولش جور کنم و از تهران امده
برای تست برنامه ابدیت ورژن قدیمی دانلود کردم ولی موقعه نصب
http://s4.picofile.com/file/8370281542/Capture.JPG
این ارور میده
آخرین ویرایش توسط 0reza666 در تاریخ 22-08-19 انجام شده است
بله ویندوز باید اپدیت شده باشه یا از ویندوز های 10 نسخه های زیر استفاده کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
LTSB-LTSC
خیر نصب نشدن درایور گرافیک فقط به خاطر ویندوز 10 هست .
0reza666 (22-08-19), SajjadKhati (22-08-19)
داداش لطف کن با برنامه GPU-Z یه اسکرین شات بگیر
ببینیم اصلا ویندوز گرافیکتو تحت چه عنوانی شناخته
اصلا نگران نباش
خیلی خیلی بعیده مشکل از گرافیک باشه
Eeny, meeny, miny, moe ,Catch a tiger by the toe. If he hollers, let it go. Eeny, meeny, miny, moe
0reza666 (22-08-19)
کاربر شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alireza771 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://s2.picofile.com/file/8370289526/Capture.JPG
اینم عکس. انگار شناخته ولی ناقص یعنی برنامه گرافیک نصب نیست و کامل نشناخته. والا ترسمه مشکل از گرافیک باشه. راهنمایی لطفا
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks