برادر یه عکس از قسمت system بگیر بفرست ببینم مشخصات ویندوزتونقل قول:
Printable View
برادر یه عکس از قسمت system بگیر بفرست ببینم مشخصات ویندوزتونقل قول:
فکر کنم باید کم کم دیونه بشمنقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
چه شانس گندی داریما
رمت هم خوبه ولی به نظر من یه ویندوز 64 بیت pro رو نصب کن شاید مشکل از ویندوزتهنقل قول:
این رو هم بگم این سی پی یویی که شما داری با این گرافیک گلوگاه ایجاد میکنه اگرم نصب بشه درایورته
خودم شک دارم رو ویندوز ولی کلی برنامه و وقط.نقل قول:
گیریم عوض کردیم باز اینطوری شد جه باید کرد؟
اونیکه میدونم نوشتم که اگه شد سی پی یو i74790k میخرم.
نقل قول:
عزیز جان نسل 4 که ارزش خرید نداره شما اگر نسل 8 یعنی i5 8400 فقط یک درصد خطا میده با این گرافیک و ارزش خرید بالاتری داره قربونت
پول کجاست سی پی یو دسته دوم فوقعش 3 تومان رم 16 گیگ میمونه و مادربوردمم میمونه.نقل قول:
چرا برم رو ddr4 این همه گرونی. بی خیال انطوری باید رم. سی پی یو و مادربورد عوض کنم.
عزیز من خودمم سیستم میبندم برا دوستان اگه این مورد میتونی راهنمایی کنی ممنونت میشم وگرنه بعث اختصاصیش نکن لطفا
اقا جان ارزش خرید رو گویا نمیدونید موفق باشینقل قول:
کسی هست یه راهنمایی بکنه این مشکل نصب نشدن برنامه گرافیک برای چیه؟
ویندوز باید اپدیت شده باشه .هم از نظر بیلد و هم تاریخ دانلودنقل قول:
درایور انویدیا توی ویندوز های 10 قدیمی نصب نمیشه
سلام داداش. بله ویندوز 10 قدیمی و 2015 هست. ویندوز 2019 پر باگ بود الکی مصرف رم. سی پی یو و گرافیک کار میکشید مجبور شدم برم به عقبترین ویندوز 10 .نقل قول:
اما چطور همون درایور در همین ویندوز نصب بود مشکلی نبود تا من گرافیک کندم این گرافیک جدید جا زدم اون برنامه گرافیک ناپدید شد و الانم هر چی حذف و نصب میکنم ناقص انگار.
راه حل دقیق میشه بگین؟
خدای نکرده که گرافیک مشکل نداره هر چی هست از ویندوز درسته؟ این 100 درصد بگین ممنون میشم گرافیک کلی صبر کردم تا پولش جور کنم و از تهران امده
برای تست برنامه ابدیت ورژن قدیمی دانلود کردم ولی موقعه نصب
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
این ارور میده