كد بازي مرغو ميخوام
کاربر شهرسختافزار
كد بازي مرغو ميخوام
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ابي برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
صبح بخیر !!! خوبید شما ؟ بچه ها خوبن ؟ به چند تا پست بالاتر مراجعه کنید !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این ورژن از chicken 3 کد تقلب هم داره و کاملترین ورژنش هم هست
http://rs15.rapidshare.com/files/194...ers3.0Full.rar
کافیه فقط به منوی option-game play-cheat برید تیک اون رو بزنید و در بازی f9+f10 را برای فعال کردن کد تقلب با هم بزنید و f5, f6 , f7. f8 را هم برای جون و تیر و... بزنید البته f8 میره به مرحله بعد
آخرین ویرایش توسط noosha-afarin در تاریخ 15-02-09 انجام شده است
D J V A H I D (16-02-09), hamed97 (13-11-12), MohammadG900 (21-06-09), Musketeer™ Pro (25-02-09)
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط noosha-afarin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیددستت درد نکنه ... عالی بود حرف نداشت !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بچه ها من تست کردم ... جواب داد ضمن اینکه این نسخه نیاز به کرک هم نداره !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کد ها هم خیلی خوب جواب میدن ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پیشنهاد میکنم ... همینو دانلود کنید !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MohammadG900 (21-06-09), Musketeer™ Pro (25-02-09)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™ D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خواهش میکنم قابلی نداشت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MohammadG900 (21-06-09)
کاربر شهرسختافزار
ویندوزت xpدیگه
کاربر شهرسختافزار
خیلی ممنون واقعا عالی بود ...
کاربر شهرسختافزار
سلام به دوستان خوبم
دیدم اینجا این بازی طرفدار داره گفتم به اطلاعتون برسونم که من برای 2 تا از ورژن های این بازی ترینر ساختم
اگه میخواین از سایت cheathappens.com دانلود کنید.
Chicken Invaders 3: Christms Edition v3.55
Chicken Invaders 3: Revenge Of The Yolk v3.41
Quick (26-10-09)
کاربر شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط noosha-afarin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی خودش کد تقلب داره و نیازی به دانلود کد های تقلب نیست ؟
من وقتی f9+f10 رو میزنم صفحه قفل میشه و اتفاقی نمی افته
کاربر شهرسختافزار
نمیشد از یه جای دیگه آپلودش میکردی
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks