كد بازي مرغو ميخوام
كد بازي مرغو ميخوام
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ابي برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
صبح بخیر !!! خوبید شما ؟ بچه ها خوبن ؟ به چند تا پست بالاتر مراجعه کنید !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این ورژن از chicken 3 کد تقلب هم داره و کاملترین ورژنش هم هست
http://rs15.rapidshare.com/files/194...ers3.0Full.rar
کافیه فقط به منوی option-game play-cheat برید تیک اون رو بزنید و در بازی f9+f10 را برای فعال کردن کد تقلب با هم بزنید و f5, f6 , f7. f8 را هم برای جون و تیر و... بزنید البته f8 میره به مرحله بعد
آخرین ویرایش توسط noosha-afarin در تاریخ 15-02-09 انجام شده است
D J V A H I D (16-02-09), hamed97 (13-11-12), MohammadG900 (21-06-09), Musketeer™ Pro (25-02-09)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط noosha-afarin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیددستت درد نکنه ... عالی بود حرف نداشت !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بچه ها من تست کردم ... جواب داد ضمن اینکه این نسخه نیاز به کرک هم نداره !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کد ها هم خیلی خوب جواب میدن ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پیشنهاد میکنم ... همینو دانلود کنید !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MohammadG900 (21-06-09), Musketeer™ Pro (25-02-09)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™ D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خواهش میکنم قابلی نداشت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MohammadG900 (21-06-09)
ویندوزت xpدیگه
|
خیلی ممنون واقعا عالی بود ...
سلام به دوستان خوبم
دیدم اینجا این بازی طرفدار داره گفتم به اطلاعتون برسونم که من برای 2 تا از ورژن های این بازی ترینر ساختم
اگه میخواین از سایت cheathappens.com دانلود کنید.
Chicken Invaders 3: Christms Edition v3.55
Chicken Invaders 3: Revenge Of The Yolk v3.41
Quick (26-10-09)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط noosha-afarin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی خودش کد تقلب داره و نیازی به دانلود کد های تقلب نیست ؟
من وقتی f9+f10 رو میزنم صفحه قفل میشه و اتفاقی نمی افته
نمیشد از یه جای دیگه آپلودش میکردی
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks