با با جون یکی نیست بگه آخر چی کار کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟ آخه با dial up میشه 53 مگا بیت را دانلود کرد . ....... یه سال طول میکشه بعد dirt 3 میآید...........بابا.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با با جون یکی نیست بگه آخر چی کار کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟ آخه با dial up میشه 53 مگا بیت را دانلود کرد . ....... یه سال طول میکشه بعد dirt 3 میآید...........بابا.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
به نظر من بازی dirt2 مشکلی از نظر سیو ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 636363 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط باید یک پروفایل ساخت
بازیو اجرا کن بعد دکمه Home رو بزن تا وارد windows live بشه بعد قسمت create new رو بزن (فکر کنم برای اولین بار گزینهcreate new نمایش داده نشه ) چند تا توضیحات در رابطه با پروفایل میده به آخر سطر توضیحات که بیای یه قسمت نوشته داخل متن به صورت لینک در آمده فکر میکنم نوشته create a local profile از این قسمت راحت میشه یه پروفایل ساخت ومشکل سیو حل میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
amirpcp30 (14-01-10)
این راه درستهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein.ir برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من از سایت دانلود ها دوهفته ای میشه دان کردم و بدون هیچ کرک خاص و پچی دارم بازی می کنم (فقط 3 تا کرک داخل خودش بود) برای سیو هم همین کار رو کردم و خودش به صورت اتوماتیک سیو میکنه و وقتی هم وارد بازی بشید لود میکنه
نیازی به GTA IV نیستش که مهم همون Microsoft Games For Window -LIVEهستش فقط همین برنامه کافیه شما اگه Widows-live رو نصب کنید راحت میتونید برای بازی های دیگه اکانت بسازیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
X7 Turbo (23-01-10)
من خودم همه راه ها رو تست کرده بودم و اول از همه برنامه Microsoft Games For Window -LIVE که داخل DVD بازی GTA IV بود رو نصب کردم. ولی این راه جواب نداد چون برای اکانت درست کردن باز هم به اینترنت وصل میشد. واسه همین هم دوباره بازی GTA IV رو نصب کردم. چون کرک این بازی از به اینترنت وصل شدن برنامه Microsoft Games For Window -LIVE جلوگیری میکنه و اون وقته که باید وارد بازی GTA IV شد و اکانت درست کرد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط HoSsEiN.iR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HoSsEiN.iR (24-01-10)
سلام
من بازی dirt 2 را نصب کردم ولی الان نمی تونم سیو کنم می خواستم چگونه سیو کردن اونو بهم بگین
|
ببین دوست عزیز وارد بازی که میشی کلید home رو میزنی مراحل رو طی میکنی یجا میرسی که صفحه رو باید بیاری پایین با موس یه لینک ابی رنگ میبینی روش کلیک میکنی اکانت میسازی!به همین راحتی!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط miladmaku11 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام. به بیان ساده تر در این بازی باید روی Windows Live ( که همراه خود بازی نصب میشه ) اکانت رو بسازید. البته نیازی هم به داشتن اینترنت نیست و به صورت آفلاین میشه اکانت ساخت. اگه موفق نشدید بگید تا راهنمای تصویری براتون بزاریم.
موفق باشید.
Labyrinth (07-03-10)
عزیز شما راهنمای تصویری رو بگذار ما و بقیه استفاده ببریم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید تصور کن من بلد نیستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Computex برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام. بفرمایید:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Labyrinth برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس از اجرای بازی هنگامی که به وضعیت زیر رسیدیم دکمه ی Home را می زنیم:
با زدن دکمه ی Home پنجره ای به شکل زیر برای شما باز می شود که در آن گزینه Creat New Profile را انتخاب می کنیم:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با زدن این دکمه صفحه ای به شکل زیر باز می شود که در این مرحلهنباید روی دکمه Continue کلیک کرد. بلکه در خود متن کمی پایین تر گزینه ای به نام Create Local Profile وجود دارد که باید روی آن کلیک نمود.
با این کار پنجره ی زیر باز می شود که در آن باید نام کاربری که می خواهید داشته باشید رو بنویسید:
با انتخاب نام کاربری روی دکمه Submit کلیک می کنیم:
در نهایت پروفایل ما بدون نیاز به هیچ گونه ارتباط اینترنتی ساخته می شود:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مرحله ی آخر هم با انتخاب گزینه Done وارد بازی می شویم. بازی به صورت اتومات پس از پشت سر گذاشتن هر مرحله ذخیره یا Save میشه.
موفق باشید! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Labyrinth (08-03-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks