نقل قول:
طبق چیزی که تو سایت GameSpot نوشته این پچ برای بازی Dirt1 عرضه شده و برای Dirt2 نیست. آیا شما مطمئنی که روی Dirt2 جواب میده؟:1. (27):
اگه کسی تست کرده لطفا بگه که روی Dirt2 جواب میده یا نه.:1. (26):
Printable View
نقل قول:
طبق چیزی که تو سایت GameSpot نوشته این پچ برای بازی Dirt1 عرضه شده و برای Dirt2 نیست. آیا شما مطمئنی که روی Dirt2 جواب میده؟:1. (27):
اگه کسی تست کرده لطفا بگه که روی Dirt2 جواب میده یا نه.:1. (26):
Drit2 مشکلی از نظر سیو نداره پست شماره 9 رو نگاه کنیدنقل قول:
آیا شما تست کردید ؟ نتیجه نگرفتید ؟
راستش من اول که بازی رو خریدم و نصب کردم مشکل سیو کردن داشتم و با این که داخل DVD بازی یک فایل crack وجود داشت ولی باز همچنان این مشکل سر جاش بود. تا اینکه یادم اومد بازی GTA IV هم برای اینکه سیو کنه از برنامه Microsoft Games For Windows استفاده میکنه و چون بازی و اون برنامه ای که الان گفتم درست کرک شدن دیگه نیازی نیست که برای سیو کردن مجبور باشی بری اینترنت و اکانت درست کنی و در عوض وقتی که وارد بازی میشی و ازت میخواد که اکانت درست کنی دیگه به اینترنت وصل نمیشه و همین طوری به صورت Fake یه اکانت درست میکنی. این مطلب رو که یادم اومد بازی GTA IV رو به همراه 12 تا برنامه ای که داخل DVD بازی بود نصب کردم و وارد بازی شده و اکانت درست کردم. و خلاصه این طوری شد که وقتی وارد بازی Dirt2 میشدم برنامه Microsoft Games For Windows ازم نمیخواست که اکانت درست کنم و با همون اکانتی که قبلا تو بازی GTA IV درست کرده بودم وارد بازی شده و سیو میکرد.:1. (5)::party:نقل قول:
الان هم خیلی وقته که دیگه مشکل سیو کردن ندارم :whistle:. ولی بعضی از دوستام این مشکل رو دارن و حوصله دوباره نصب کردن GTA IV رو هم ندارن و دنبال یه راه آسون تر میگردن. واسه همین هم پرسیدم ببینم اگه این Patch و Crack که در اینجا گذاشتن درست کار میکنه این مورد رو به دوستام پیشنهاد بدم.:give_rose:
کسانی هم که این بازی رو نصب کردن و از همون اول مشکل سیو کردن نداشتن به احتمال زیاد قبلا بازی GTA IV روی سیستمشون نصب بوده و قبلا برای این بازی اکانت درست کرده بودند یا اینکه کرک موجود در DVD بازیشون درست کار میکرد.:1. (10):
نیازی به GTA IV نیستش که مهم همون Microsoft Games For Window -LIVEهستش فقط همین برنامه کافیه شما اگه Widows-live رو نصب کنید راحت میتونید برای بازی های دیگه اکانت بسازید:great:
من خودم همه راه ها رو تست کرده بودم و اول از همه برنامه Microsoft Games For Window -LIVE که داخل DVD بازی GTA IV بود رو نصب کردم. ولی این راه جواب نداد چون برای اکانت درست کردن باز هم به اینترنت وصل میشد. واسه همین هم دوباره بازی GTA IV رو نصب کردم. چون کرک این بازی از به اینترنت وصل شدن برنامه Microsoft Games For Window -LIVE جلوگیری میکنه و اون وقته که باید وارد بازی GTA IV شد و اکانت درست کرد.نقل قول:
سلام
من بازی dirt 2 را نصب کردم ولی الان نمی تونم سیو کنم می خواستم چگونه سیو کردن اونو بهم بگین
ببین دوست عزیز وارد بازی که میشی کلید home رو میزنی مراحل رو طی میکنی یجا میرسی که صفحه رو باید بیاری پایین با موس یه لینک ابی رنگ میبینی روش کلیک میکنی اکانت میسازی!به همین راحتی!:give_rose:نقل قول:
سلام. به بیان ساده تر در این بازی باید روی Windows Live ( که همراه خود بازی نصب میشه ) اکانت رو بسازید. البته نیازی هم به داشتن اینترنت نیست و به صورت آفلاین میشه اکانت ساخت. اگه موفق نشدید بگید تا راهنمای تصویری براتون بزاریم.
موفق باشید.
عزیز شما راهنمای تصویری رو بگذار ما و بقیه استفاده ببریم :wink: تصور کن من بلد نیستم :1. (35):نقل قول:
سلام. بفرمایید:نقل قول:
پس از اجرای بازی هنگامی که به وضعیت زیر رسیدیم دکمه ی Home را می زنیم:
با زدن دکمه ی Home پنجره ای به شکل زیر برای شما باز می شود که در آن گزینه Creat New Profile را انتخاب می کنیم:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
با زدن این دکمه صفحه ای به شکل زیر باز می شود که در این مرحلهنباید روی دکمه Continue کلیک کرد. بلکه در خود متن کمی پایین تر گزینه ای به نام Create Local Profile وجود دارد که باید روی آن کلیک نمود.
با این کار پنجره ی زیر باز می شود که در آن باید نام کاربری که می خواهید داشته باشید رو بنویسید:
با انتخاب نام کاربری روی دکمه Submit کلیک می کنیم:
در نهایت پروفایل ما بدون نیاز به هیچ گونه ارتباط اینترنتی ساخته می شود:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
در مرحله ی آخر هم با انتخاب گزینه Done وارد بازی می شویم. بازی به صورت اتومات پس از پشت سر گذاشتن هر مرحله ذخیره یا Save میشه.
موفق باشید! :give_rose: