من وقتی پروفایل میسازم وبازیا سیو میکنم وچنتا مرحله رفتم وسیو شد وقتی از بازی بیرون میام یا سیستما خاموش میکنم و بعددوباره میخام ادامه بدم سیوها از بین میره دلیل چیه وانگار نه انگار که سیوی بوده وتو لود دوباره پروفایل اختار وارنینگ میده
من وقتی پروفایل میسازم وبازیا سیو میکنم وچنتا مرحله رفتم وسیو شد وقتی از بازی بیرون میام یا سیستما خاموش میکنم و بعددوباره میخام ادامه بدم سیوها از بین میره دلیل چیه وانگار نه انگار که سیوی بوده وتو لود دوباره پروفایل اختار وارنینگ میده
|
سلام
شما باید اول پچ 1.2 بازی رو از اینجا دانلود و نصب کنید لینک حدود 53 مگ
بعدش هم باید کرک این ورژن رو دانلود و تو پوشه اصلی بای کپی کنید . از اینجا و یا از اینجا حجمحدود 2.6 مگ
دقت داشته باشید که قبل هر کاری اعم از نصب پچ نباید بازی رو کرک کرده باشید .
در واقع یه بار بازی رو نصب کرده و بدونه کرک کردن پچ رو نصب کنید و بعد کرک ورژن 1.2 رو کپی کنید .
در ضمن سیو های قبلی غیر قابل استفادست و باید از اول برید .
و همچنین برای دریافت پچ از سایت gamespot باید اونجا رجیستر کنید . که البته مشکلی نیست .
fekriintel (12-03-15), koorosh kabir (22-08-09), Overclocker (23-08-09), Quick (22-08-09)
مشکل اینکه بازی نسخه کرک شده هست یعنی راه دیگه ای نیست
با سلام خدمت دوست عزیز koroush kabir من خودم این بازی بردم اخرش و همین مشکل داشتم نیازی به هیچ گونه patch نیست فقط باید یه شبکه ی مجازی بسازی برای ساختن شبکه مجازی از راه زیر برو
control panel
2.add hardware
3.next
4.yes.i have alreday connected the hardware
5.next
اخرین گزینه 6add a new hardware device
7.next
8.install the hardware that i manually select from a list
9.next
10.network adapters
11.next
12.microsoft loopback adapter
13.next
14.next
15.finish
حالا یه شبکه مجازی داری که کنار ساعت ویندوز بعد داخل بازی شو و حالشو ببر در ضمن در تمام وقت بازی کردن disable نکنی اما بعد بازی میتونی disable کنی دوست عزیز من هم با نسخه crack شده بازی کردم من وقتی patch رو نصب کردم فقط بازی روانتر میکرد و به save اون ربطی نداشت با تشکر امیدوارم از بازی لذت ببری
koorosh kabir (23-08-09)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Alone man برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام دوست من
من همه اين كارها رو كردم ولي باز save نميشه
فكر كنم يه چيزه ديگه هم بايد باشه فعلا كه سر كاريم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vandelin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
طبق چیزی که تو سایت GameSpot نوشته این پچ برای بازی Dirt1 عرضه شده و برای Dirt2 نیست. آیا شما مطمئنی که روی Dirt2 جواب میده؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه کسی تست کرده لطفا بگه که روی Dirt2 جواب میده یا نه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
Drit2 مشکلی از نظر سیو نداره پست شماره 9 رو نگاه کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط X7 Turbo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آیا شما تست کردید ؟ نتیجه نگرفتید ؟
راستش من اول که بازی رو خریدم و نصب کردم مشکل سیو کردن داشتم و با این که داخل DVD بازی یک فایل crack وجود داشت ولی باز همچنان این مشکل سر جاش بود. تا اینکه یادم اومد بازی GTA IV هم برای اینکه سیو کنه از برنامه Microsoft Games For Windows استفاده میکنه و چون بازی و اون برنامه ای که الان گفتم درست کرک شدن دیگه نیازی نیست که برای سیو کردن مجبور باشی بری اینترنت و اکانت درست کنی و در عوض وقتی که وارد بازی میشی و ازت میخواد که اکانت درست کنی دیگه به اینترنت وصل نمیشه و همین طوری به صورت Fake یه اکانت درست میکنی. این مطلب رو که یادم اومد بازی GTA IV رو به همراه 12 تا برنامه ای که داخل DVD بازی بود نصب کردم و وارد بازی شده و اکانت درست کردم. و خلاصه این طوری شد که وقتی وارد بازی Dirt2 میشدم برنامه Microsoft Games For Windows ازم نمیخواست که اکانت درست کنم و با همون اکانتی که قبلا تو بازی GTA IV درست کرده بودم وارد بازی شده و سیو میکرد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط HoSsEiN.iR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان هم خیلی وقته که دیگه مشکل سیو کردن ندارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . ولی بعضی از دوستام این مشکل رو دارن و حوصله دوباره نصب کردن GTA IV رو هم ندارن و دنبال یه راه آسون تر میگردن. واسه همین هم پرسیدم ببینم اگه این Patch و Crack که در اینجا گذاشتن درست کار میکنه این مورد رو به دوستام پیشنهاد بدم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کسانی هم که این بازی رو نصب کردن و از همون اول مشکل سیو کردن نداشتن به احتمال زیاد قبلا بازی GTA IV روی سیستمشون نصب بوده و قبلا برای این بازی اکانت درست کرده بودند یا اینکه کرک موجود در DVD بازیشون درست کار میکرد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط X7 Turbo در تاریخ 23-01-10 انجام شده است
منظور دوستمون این بود که کرک 1.2 رو اول نریزی بعد پتچ رو نصب کنی چون اینطوری پتچ نصب نمیشه !!!
koorosh kabir (23-08-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks