پاسخ: حل مشکل در نصب و اجرای بازیها...
يعني هيچ كس تو اين انجمن نيست به مشكل من رسيدگي كنه بابا چرا هيچ كس نميگه بايد چيكار كنم؟ من بخاطر اين بازي سيستممو ارتقا دادم ولي اين بازي اجرا نميشه نمي دونم ديگه چيكار كنم و به كي بگم تورو خدا كمكم كنييييييييييييييييييييييي ييييييييييييييييييييييييي د
مشکل جدید در Modern Warfare 2
لعنت خدا بر این شرکت مزخرف Boysteampc که هر چی بازی بیرون میده مشکل داره. اولین مشکل همون مشکلی بود که همه داشتن اونم با پچ خود شرکت حل شد. حالا دقیقا سر مرحله آخر وقتی ژنرال Shefered رو با قایق دنبال میکنی ودر آخر تو هلی کپتر میکشی تصویر سیاه میشه و بدون هیچ اروری از بازی خارج میشه. حالا باز کجاش میلنگه دیگه نمیدونم. میخواستم بدونم نظر شماها چیه؟:1. (28)::cry:
سلام دوستان
من در اجرا و احتمالا نصب بازی Operation FlashPoint به مشکل برخوردم.
بعد از اینکه نصب رو انجام دادم و می خواستم کرک رو هم نصب کنم . وقتی روی کرک کلیک کردم این پیغام رو داد :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
وقتی روی آیکون کلیک کردم تا بازی رو اجرا کنم این پیغام رو داد :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
در مورد این که به اسم edition editor روی صفحه اومده میشه لطفا توضیح بدید:1. (27):
نقل قول:
سلام دوستان
من در اجرا و احتمالا نصب بازی Operation FlashPoint به مشکل برخوردم.
بعد از اینکه نصب رو انجام دادم و می خواستم کرک رو هم نصب کنم . وقتی روی کرک کلیک کردم این پیغام رو داد :
سلام پروین جان ... تو ماشالله خودن استادی و هزاران بازی نصب کردی !!! و نیز بهتر میدونی که باید محتویات پوشه کرک رو در محل نصب بازی کپی کنی ... :1. (35):
نقل قول:
وقتی روی آیکون کلیک کردم تا بازی رو اجرا کنم این پیغام رو داد :
هیچی دیگه ... کرک رو کپی نکردی ... این ارور رو میده !!! :1. (35):
نقل قول:
در مورد این که به اسم edition editor روی صفحه اومده میشه لطفا توضیح بدید:1. (27):
اینم برنامه ای واسه ساخت نقشه ها و ادیت کردن اونا تو بازی هست که توصیه میشه خیلی توش دست نبریم ... یعنی کاری به کارش نداشته باشیم !!! :1. (35):
نقل قول:
يعني هيچ كس تو اين انجمن نيست به مشكل من رسيدگي كنه بابا چرا هيچ كس نميگه بايد چيكار كنم؟ من بخاطر اين بازي سيستممو ارتقا دادم ولي اين بازي اجرا نميشه نمي دونم ديگه چيكار كنم و به كي بگم تورو خدا كمكم كنييييييييييييييييييييييي ييييييييييييييييييييييييي د
دوست من شما ولفن اشتاین 2009 رو میگی برای اطمینان پرسیدم.
نقل قول:
دوست من شما ولفن اشتاین 2009 رو میگی برای اطمینان پرسیدم.
آره منظورم 2009 هست که تازه اومده
وقتی پچ 1.24 وارکرافت رانصب می کنم وقتی توی مپ دوتا 6.64 یار هر کدوم اذ دوتا مثل 6.59 هم میرم مینداز بیرون باید چیکار کرد
شما باید پچ 1.24c رو دانلود کنید (اگه توی روم های اروپا بازی میکنید)
من بازی نینجا بلید 2009 رو که نصب کردم داخل بازی که میشی زبان بازی یه زبان دیگه است در حین نصب هم هیچ چیزه خاصی نداره نمیدونم مشکل چیه خواهش میکنم بگید چکارکنم؟؟؟:1. (27):
من
یه بار پچ وارکرفت رو تا 1.24b رسوندم .
بازی گرند بتل رو نمی خونه !
بازی را دلیت کردم و خواستم پچ هارو اجرا کنم که نمی گزاره!:1. (27):