1 :تعداد فایل پیوست
پاسخ : حل مشکل در نصب و اجرای بازیها...
من بازی bus-driver را روی سیستم نصب کردم. هر وقت که بازی را اجرا می کنم با پیغام زیر روبرو می شوم . نمی دونم مشکل از کجاست؟ لطفاً راهنمایی کنید.
مشخصات سیستم : سی پی یو: 2.8 رم: 512 ddr گرافیک(128): geforce 5200 fx می باشد . کلاً سیستم قدیمی می باشد.
پاسخ: پاسخ : حل مشکل در نصب و اجرای بازیها...
نقل قول:
من بازی bus-driver را روی سیستم نصب کردم. هر وقت که بازی را اجرا می کنم با پیغام زیر روبرو می شوم . نمی دونم مشکل از کجاست؟ لطفاً راهنمایی کنید.
مشخصات سیستم : سی پی یو: 2.8 رم: 512 ddr گرافیک(128): geforce 5200 fx می باشد . کلاً سیستم قدیمی می باشد.
گرافیکت واسه بازیه پایینه ... این ارور گرافیکه !!! البته مینیمم سیستم گرافیک 64 میخواد ... احتمالا گرافیکتون تقلبی و یا در اصطلاح ریمارکه !!! ... شما دایرکتس 9c هم نصب کن ... بلکه جواب بده !!! :great:
پاسخ : حل مشکل در نصب و اجرای بازیها...
ميشه توضيح دهيد ريماركه يعني چه؟ آيا با گرافيك 256 مشكل ميشه.
پاسخ: پاسخ : حل مشکل در نصب و اجرای بازیها...
نقل قول:
ميشه توضيح دهيد ريماركه يعني چه؟ آيا با گرافيك 256 مشكل ميشه.
گفتم که ریمارک یعنی تقلبی ... البته احتمالا ... ... حالا شما درایور همون رو آپدیت کن ... شاید مشکل حل شد ... اگه هم نه که باید کارت رو عوض کنی !!!
پاسخ: حل مشکل در نصب و اجرای بازیها...
نقل قول:
کسی میدونه مراحل تو بازی Rainbow6 Vegas کجا سیو میشن؟
متاسفانه ویندوزم مشکل پیدا کرده و تو اون یکی ویندوزم که بازی رو اجرا میکنم از اول شروع میکنه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اول فایلهای ویندوز رو از هیدن در بیارید بعدبه ادرس زیر برید:
c\Documents and Settings\All Users\Application Data\ubisoft...
نقل قول:
سلام دوستان
هر مشکلی در نصب و اجرای بازی ها داشتید لطفا اینجا مطرح کنید...
ممنون
میلاد
سلام بچه ها من مپ ها رو دانلود کردم از راهی که گفتید مپ رو اجرا کردم از راه مد اما وقتی شبکه می کنم پیش بقیه نمیاد؟
ممنونم
SJ_SNABLE
نقل قول:
سلام بچه ها من مپ ها رو دانلود کردم از راهی که گفتید مپ رو اجرا کردم از راه مد اما وقتی شبکه می کنم پیش بقیه نمیاد؟
ممنونم
SJ_SNABLE
لطفا پاسخ من رو قشنگ بگید که متوجه شم
پاسخ: هر جا توی هر بازی ای موندید اینجا مطرح کنید!
سلام.
من prototypeرو ریختم ولی وقتی یه اسلات سیوبرای نیوگیم درست می کنم که بازی رو شروع کنم نمیره تو بازی .
اگه راهنماییم کنیدممنون میشم.:11():
سلام .
من با بازی NFS Shift مشکل پیدا کردم .
بعد از نصب وقتی میرم داخل بازی ، گرافیکش خیلی مشکل داره . به جز آیینه و یک سری پارامترهای HUD بقیه تصویر سیاه میشه .
گرافیکم GeForce 8600 GT هست .
به جز آپدیت گرافیک ( چون روی لپ تاپ هست و آپدیت نمیشه ) راه حل دیگه ای ندارین ؟
مشکل در اجرای Need For Speed Shift
سلام .
من با NFS Shift به مشکل خوردم شدید !
وقتی داخل محیط خود بازی میرم ، خود به خود از بازی میاد بیرون و پیغام میده .
نمیدونم این مشکل واسه کس دیگه ای هم هست یا نه ، اگه هست راه حلی واسش پیدا کرده یا نه ؟
ممنون میشم کمک کنین !