دایرکت ایکس رو نصب کنید.
Printable View
دایرکت ایکس رو نصب کنید.
هر چی که بگی نصب کردم میلاد!!!
سلام به دوستان بازی خور:great:
بچه ها من یه سوال درمورد یه بازی قدیمی دارم
یکی از دوستان من بازی Prince of persia 2 رو گرفته و نصب کرده ولی میگه تا یه مرحله که میرسه سیستم ریست میشه
اینطور که اون می گفت قبلا یه نسخه دیگه از یه شرکت دیگه هم داشته اونم توی همون مرحله ریست می کرده
من مطمئنم از کرکشه ولی چون خودم بازی نکردم نمی دونم کرک سالمش رو چطور باید پیدا کنم ولی گفتم شاید دوستانی که بازی کردن به این مشکل بر خورده باشن و راه حلش رو بدونن:yes:
اگر کسی میدونه ممنون میشم راهنمایی کنه:give_rose:
سلام.
من میخوام از کال آفدیوتی 5 به بعد رو تصب کنم. یعنی 5 رو بازی کردم حالا میخوام بدونم بهترین ورژن های بهدیش چی هست که بخرم؟
Call of Duty Modern Warfare 2نقل قول:
من بازی مرغهای دیوانه 3 رو که بازی میکنم بعد از 5 دقیقه هنگ میکنه و از بازی خارج میشه.در صورتی که مرغهای دیوانه 2 رو کامپیوترم ایجوری نمیشه!!!!
چکار باید کنم؟
درود ... بازی Dead Rising 2 رو به همراه کرک نصب کردم ولی موقع اجرا با پیغام زیر روبرو میشم ... چندین بار نصب کردم ... ولی هر باره با همین پیغام مواجه میسم ...
سلام
من سریال و کرک این بازی رو می خوام
Mount&Blade Warband
اگه لینک مستقیم بدین خیلی ممنون می شم
سلام دوستان من black ops رو نصب کردم ولی بازی سنگین اجرا میشه حتی توی رزولیشن پایین (768*1024 ) در صورتی که دوستم با سیستم پایینتر از من این بازی رو با همین رزولیشن روان بازی میکنه
مشخصات سیستمم
cpu: phenomii 555
vga : radeon hd5550
ram : crusial 4gb dual channel 1333
mb:asus m4a77td pro
power: green 535a
fix patch های داخل dvd دوم را هم همشو نصب کردم ولی مشکلم حل نشد سیستم دوستم با nvidia 9600GT این بازی رو روان اجرا میکنه
سلام دوستان من black ops رو نصب کردم ولی بازی سنگین اجرا میشه حتی توی رزولیشن پایین (768*1024 ) در صورتی که دوستم با سیستم پایینتر از من این بازی رو با همین رزولیشن روان بازی میکنه
مشخصات سیستمم
cpu: phenomii 555
vga : radeon hd5550
ram : crusial 4gb dual channel 1333
mb:asus m4a77td pro
power: green 535a
fix patch های داخل dvd دوم را هم همشو نصب کردم ولی مشکلم حل نشد سیستم دوستم با nvidia 9600GT این بازی رو روان اجرا میکنه