نه احتیاجی نیست چون این فایل باید همین جا باشه توی پوشه ORI چون این فایل مکمل فایل کرک است و خودش موقع اجرای بازی RUN میشه و اون کرک CODEX رو احتیاجی نیست که دیگه کپی کنید ولی نگهش دارید شاید در ادامه به کارتون بیاد برای این بازی .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط david-ebi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سایتی که ازش لینک کرک دادم مثل اینکه اجازه نمیده لینک به صفحه های مختلفش جدا داده بشه یا اینکه خودم لینک اشتباه استفاده کرده بودم مطمئن نیستم اما خوشبختانه تا من دوباره بیام یکی از دوستان زحمتش رو کشید و به نظر مشکلت حل شده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط david-ebi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
دوستان روش تزریق یا همون inject فایل ضمیمه قسمت زامبیها به بازی کال آف black oops 3 چطوریه؟
اینا کل محتویات توی پوشه این فایل ضمیمه هستند:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این هم وقتی فایل اینجکتور رو از پوشه بالایی اجرا می کنم بهم پیغام میده:
cpu;intel 5820k
main:gigabite x99 gaming 7 wifi
VGA:gigabite gaming g1 gtx 980ti
Ram:G.Skill 4*4 ripjaws4 2666 CL15
optical drive:pioneer blurey writer s09 XLT
cpu cooler:noctua u14s *2 fan
power:EVGA supernova p2 1000w
case:Green x8 Raptor
monitor:Samsung s27d590 plus
S.S.D:Samsung evo 850 500G
H.D.D1:WD 2T BlackH.D.D2:Seagate baraccuda 2T
من چون خودم این بازی رو انجام ندادم نمی تونم راهنمایی دقیقی بکنم اما به نظر میاد مراحل زیر رو باید طی کنید:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط david-ebi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1. دریافت کرکی که لینکش قرار داده شده که بجاش می تونید از این لینک استفاده کنید اگه فایلش رو درست پیدا کرده باشم چون لینک ذکر شده به نظر میاد دیگه کار نمی کنه. بعد از دریافت کرک اون رو در پوشه بازی در جای مناسب کپی کنید.
2. کپی کردن فایل steam_api از پوشه ای که ازش عکس گرفتید و قرار دادنش در پوشه بازی (در جایی که Exe بازی وجود داره). در صورتی که نام کاربری خاصی مد نظرتون هست می تونید این فایل رو با استفاده از notepad ویرایش کنید.
3. مطمئن شوید که بر روی سیستمتان برنامه Java نصب هست.
4. بعد از اجرای فایل Aceinjector_v0.1 باید بازی رو اجرا کنید و در همون ابتدا در اواسط بخش Intro (بخش ابتدایی که در هنگام شروع بازی پخش میشه) دکمه Inject این برنامه رو بزنید و بعد از اون در منوی بازی گزینه Freerun رو انتخاب کنید. اگر موفق نشدید باید دوباره امتحان کنید تا زمان درست فشردنش رو پیدا کنید.
david-ebi (17-11-15), overclock990 (17-11-15)
خیلی ممنونم.مراحلی رو که گفتید دقیقا انجام دادم و به راحتی ضمیمه مربوطه به بازی اضافه شد.تشکر فراوان.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amigames برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط اگر بخواهم آپدیت این بازی رو بهش اضافه کنم چکار باید بکنم؟
راستی یک چیز جالب.در مراحل اولیه این بازی روی ژاکت یا همون کاوری که سربازان و شخصیت اصلی بازی پوشیده لوگوی سایپا رو می بینیم.یعنی اینقدر سایپا معروف شده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید شاید سازندگان بازی خواستند به این طریق از وام 25 میلیونی سایپا استفاده کنندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط david-ebi در تاریخ 17-11-15 انجام شده است
cpu;intel 5820k
amigames (18-11-15)
به احتمال سایپا باید بیاد از اینا وام بگیره با پولی که در میارنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط david-ebi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای آپدیت کردن بازی از این لینک (منبع downloadha.com) استفاده کنید. به احتمال یا یک exe برای نصب در این فایل وجود داره یا دو فولدر که باید دستی کپی کنید در پوشه اصلی بازی. یک فولدر مربوط به آپدیت که بر اساس اسمش یا اسم فولدرهای درونش باید جاش رو در پوشه اصلی پیدا کنید و فولدر بعدی هم مربوط به کرک جدید برای این آپدیت هست که باید کپی کنید در پوشه اصلی.
رمز فایل:
کد:www.downloadha.com
david-ebi (18-11-15), overclock990 (18-11-15)
با تشکر از شما دوست عزیز.داخل پوشه آپدیت این موارد هستند:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amigames برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و در داخل پوشه update در عکس قبلی این موارد هستند:
حالا این فایل ستاپی که در داخل پوشه update در عکس دوم هستش رو همینجا شروع کنم به نصبش یا ببرم جای محل نصب اصلی بازی نصبش کنم و بعد هم کرک رو اجرا کنم(کپی کنم)؟
cpu;intel 5820k
همونجا شروع به نصب کن خودش مسیر فولدر اصلی بازی رو ازت میپرسه به احتمال. اگه نشد اون موقع محتویات فولدر آپدیت رو Cut کن و در فولدر بازی Paste کن بعد نصب کن. بعدشم که کرک رو کپی کن. فقط حواست باشه این آپدیت با کرکش ممکن هست با برنامه مربوط به بخش زامبی به صورت آفلاین تداخل داشته باشه. اگه بازی و بخش زامبی به صورت آفلاین بدون مشکل کار می کنن پیشنهاد می کنم فعلا آپدیت رو نصب نکنی اما اگه اصرار داری خواستی نصب کن و اگه مشکل پیش اومد به احتمال راه حل هست یا من می گردم یا یکی از دوستان یا خود شما بالاخره راهش پیدا میشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط david-ebi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
سلام خسته نباشید. لپ تاپ من بازی پی اس2015 رو میخونه ولی پی اس2013 رو نه علت چیه؟ کارت گرافیک انوی دی ای رو تو تنطیمات بازی نمیخونه.
سلام ممنون عزیز. به نظر مشکل درایوری باشه و شاید با آپدیت درایور یا دستکاری برای شناساندن گرافیک به بازی مثلا در کنترل پنل Nvidia مشکل حل شه (بازی هم با دسترسی ادمین یا همون Run as Administrator اجرا کن) اما متاسفانه من اصلا در زمینه مشکلات لپ تاپ اطلاعات کافی رو ندارم که بخوام راهنمایی کنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mohamad1363 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (22-11-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks