این لینک منبع دانلود من هستش.من نسخه black box که 17 پارت داره رو از این لینک دانلود کردم.نه متاسفانه نتونستم کرک برای این بازی پیدا کنم و در این لینکی که دادم با اینکه گفته کرک موجود هست اما من که کرکی ندیدم.
این لینک منبع دانلود من هستش.من نسخه black box که 17 پارت داره رو از این لینک دانلود کردم.نه متاسفانه نتونستم کرک برای این بازی پیدا کنم و در این لینکی که دادم با اینکه گفته کرک موجود هست اما من که کرکی ندیدم.
cpu;intel 5820k
main:gigabite x99 gaming 7 wifi
VGA:gigabite gaming g1 gtx 980ti
Ram:G.Skill 4*4 ripjaws4 2666 CL15
optical drive:pioneer blurey writer s09 XLT
cpu cooler:noctua u14s *2 fan
power:EVGA supernova p2 1000w
case:Green x8 Raptor
monitor:Samsung s27d590 plus
S.S.D:Samsung evo 850 500G
H.D.D1:WD 2T BlackH.D.D2:Seagate baraccuda 2T
کاربر شهرسختافزار
نسخه های بلک باکس کرک شده ی خود بلک باکس هستند و زمانی که شما بازی رو نصب می کنید به صورت اتومات کرک هم در مسیر بازی کپی میشه من دوتا پیشنهاد براتون دارم یکی اینکه شاید موقع نصب بازی انتی ویروستون روشن بوده و فایلهای نصبی رو دچار مشکل کرده و یا این بازی در قسمت فایروال انتی ویروس قرار گرفته پیشنهاد اولم اینکه بازی رو پاک کنید و دو باره نصب کنید و پیشنهاد دوم اینکه کرک کدکس بازی رو در محل نصب کپی کنید ببینید جواب میده یا نه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط david-ebi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این کرک کدکس رو من ندارم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط RAVYY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
cpu;intel 5820k
کاربر شهرسختافزار
به اینجا برید کرک CODEX برای دانلود هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط david-ebi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کارهایی که گفتید رو مجدد انجام دادم و خوشبختانه بازی نصب و به خوبی اجرا شد.متشکرم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط RAVYY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط الان بعد از اینکه فایل ستاپ رو نصب کردم با چنین پوشه ها و فایلهایی روبرو هستم:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در پوشه ORI این محتویات وجود دارند:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ظاهرا محتویات پوشه ORI شبیه به کرک بازی هستند.اما من اونا رو در پوشه محل نصب بازی هنوز کپی نکردم.و همچنین از کرکی هم که شما دادید هنوز استفاده نکردم اما بازی فعلا که به خوبی در حال اجرا است.آیا لازم است محتویات این پوشه و یا کرکی که شما لینکشو دادید رو هم در محل نصب بازی کپی کنم؟
cpu;intel 5820k
کاربر شهرسختافزار
نه احتیاجی نیست چون این فایل باید همین جا باشه توی پوشه ORI چون این فایل مکمل فایل کرک است و خودش موقع اجرای بازی RUN میشه و اون کرک CODEX رو احتیاجی نیست که دیگه کپی کنید ولی نگهش دارید شاید در ادامه به کارتون بیاد برای این بازی .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط david-ebi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همکار انجمن بازیهای کامپیوتری
سایتی که ازش لینک کرک دادم مثل اینکه اجازه نمیده لینک به صفحه های مختلفش جدا داده بشه یا اینکه خودم لینک اشتباه استفاده کرده بودم مطمئن نیستم اما خوشبختانه تا من دوباره بیام یکی از دوستان زحمتش رو کشید و به نظر مشکلت حل شده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط david-ebi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks