M3RS4D 50062 (28-12-14), YosefFaraji (28-12-14)
در کل از همه از دوستانی که راهنماییم کردن سپاس گزارم بالاخره یه راهی پیدا می کنم
M3RS4D 50062 (28-12-14), YosefFaraji (28-12-14)
آخه اسلاید Slideهست و تو پاور پوینت هست و اسلات Slot برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بیخیال داداشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (28-12-14)
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط YosefFaraji برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
واااااااااااااااااای یعنی من چجوری تونستم برم دانشگااااااااااه . . . .
راس میگیا دادا
. . .
ممنون که متوجهم کردی
(ولی منم منظورم همون اسلات بودااااااابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
YosefFaraji (28-12-14)
چطوری میتونم تو pes 2015 جهت بازی با حرکت بازیکن انتخاب کنم یعنی موقعه ضربه کرنر یا ضربه ایستگاهی اون جهتی که مانند فلش میاد غیر فعال کنم؟
درود
من یک مشکل با farcry 4 دارم
این بازی رو یک Acer نصب کردم اما بازی مدام دچار افت فریم میشه چیکار کنم ؟
بازی و گرافیک هر دو اپدیت هستن
win 7 sp1
i7 3.2 ghz
ram 8
vga GT630 2GB 128 BIT
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
گرافیکتون برای بازی ضعیفه.این بازی حداقل یه GTX 460لازم دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MICPET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من روی pc خودم با GT630 1GB و تنطیمات medium راحت بازی کردم
مبدونی یک جوریه راحت داری بازی میکنی یک دفه slowmotion میشه باز درست میشه تو منو هم حرکت موس همین طوریه
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
سلام من تو ویندوز 7 با گرافیک مجتمع intel hd 4600 بازی pes2015 رو روی high وبا رزولیشن 1600*900 به راحتی بازی میکنم ولی روی ویندوز 8.1 گزینه high خاموشه و با medium میتونم بازی کنم و موقع که میخوام بازی رو اجرا کنم ارور gpu میده و باید گزینه ignore رو بزنم تا بازی اجرا بشه چرا اینطوریه ولی رو ویندوز 7 اینطوری نیست؟
|
جدیدترین درایور اینتل رو دانلود و نصب کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط migmig_khoros[MENTION=16774
Meysam_M69 (09-01-15)
رفتم تو سایت گیگا بایت و تو مدل مادربردم که هست giga h97 d3h جدیدترینش مال چند ماه پیش بود واسه خود ویندوز 8.1 گرفتم ولی بازم همینطوریه اگه درایوری جدیدتری هست بزارید دان کنم ممنون میشمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks