سلام
من سریال و کرک این بازی رو می خوام
Mount&Blade Warband
اگه لینک مستقیم بدین خیلی ممنون می شم
کاربر شهرسختافزار
سلام
من سریال و کرک این بازی رو می خوام
Mount&Blade Warband
اگه لینک مستقیم بدین خیلی ممنون می شم
|
|
سلام دوستان من black ops رو نصب کردم ولی بازی سنگین اجرا میشه حتی توی رزولیشن پایین (768*1024 ) در صورتی که دوستم با سیستم پایینتر از من این بازی رو با همین رزولیشن روان بازی میکنه
مشخصات سیستمم
cpu: phenomii 555
vga : radeon hd5550
ram : crusial 4gb dual channel 1333
mb:asus m4a77td pro
power: green 535a
fix patch های داخل dvd دوم را هم همشو نصب کردم ولی مشکلم حل نشد سیستم دوستم با nvidia 9600GT این بازی رو روان اجرا میکنه
سلام دوستان من black ops رو نصب کردم ولی بازی سنگین اجرا میشه حتی توی رزولیشن پایین (768*1024 ) در صورتی که دوستم با سیستم پایینتر از من این بازی رو با همین رزولیشن روان بازی میکنه
مشخصات سیستمم
cpu: phenomii 555
vga : radeon hd5550
ram : crusial 4gb dual channel 1333
mb:asus m4a77td pro
power: green 535a
fix patch های داخل dvd دوم را هم همشو نصب کردم ولی مشکلم حل نشد سیستم دوستم با nvidia 9600GT این بازی رو روان اجرا میکنه
عضو VIP شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط radeon_phenomii برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پر واضحه که 9600 از گرافیک 5550 قویتره
Rezasam1 (19-06-11)
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز 5550 گرافیک ضعیفیه و Black Ops برای این کارت خیلی زیادهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط radeon_phenomii برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
9600GT از کارت فعلی شما قوی تره و طبیعیه که دوستتون بازی رو روون تر بازی کنه
nothing is as it seems
Rezasam1 (19-06-11)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks