خوب مثل اینکه مشکل حل شد.
کلا ویستا 64 یه مقدار مشکل داره پیشنهاد میکنم سرویس پک یک بریزی...
خوب مثل اینکه مشکل حل شد.
کلا ویستا 64 یه مقدار مشکل داره پیشنهاد میکنم سرویس پک یک بریزی...
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
|
|
کاربر شهرسختافزار
من بازی رو نصب کردم و موقعه ی اجرا استوپینگ میده و این ارور وقتی که کنسل استوپینگو رو زدم آمد :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکل در کجاست ؟
ویندوزم ویستا سرویس پک 1 و 64 بیتی و نسخه ی آلتیمیت هست و دایرکت ایکس هم همانی که در دیسک بازی بود نصب کردم ولی بازم اجرا نشد !!!
نسخه ی درایور هم 178.13 میباشد .
کاربر شهرسختافزار
سلام
Cod 5 رو نصب کردم و چنین مشکلی با اجرا شدنش دارم :
اول بازی رو که اجرا میکنم صفحه سیاه میشه و به محض اجرا شدن کامل ارور میده و از اون صفحه نمیشه عکس گرفت مگر با دوربین از مانیتور که میبینید :
حالا بعدش که اونو Close میکنم این میاد :
با تشکر.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستاني كه همچين مشكلي دارن برن تو قسمت device manager سيستم و از ليست كارت صدا unimodem half duplex audio رو disable كنن.مشكلشون حل ميشه.عكسشم گذاشتم:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام خدمت دوستان و مدیران محترم.
آقا من برای نصب بازی Brothers in Arms - Hell's Highway و اجرای پچ Biahh با یک error مواجه شدم.
اون هم درخواست فایل physxextensions.dll رو میکند.
ممنون میشم لطف کنید و اگر میشه این فایل رو به من بدین و یا پچی برای این بازی که مشکل نداشته باشه
بگذارین.
با تشکر فراوان از شما.
من بازی GTA IV رو گرفتم ولی وقتی کرک و همه چیزا رو ریختم وسط بازی نمی تونم save کنم .
اینم کارایی که من می کنم :
- 4 تا DVD رو نصب می کنم.
- بعد جایی که 4 تا DVD رو نصب کردم autorun رو اجرا می کنم و خودش به ترتیب Social Club و بعد GTA IV رو نصب می کنه .
- بعد از نصب GTA IV یک پیغام میاد که باید Chek release date ، و با اینترنت همینکارو می کنم .
- بعد دسترسی برنامه های launchGTAIV.exe و GTAIV.exe و RGSC.exe رو به اینترنت می بندم.
- از تو پوشه کرک قایل های paul.dll و launchGTAIV.exe و GTAIV.exe رو توی پوشه GTA IV می ریزم .
- دوباره فایل paul.dll رو کپی و توی Offline Activation می ریزم .
بعد بازی رو اجرا می کنم ، که می گه نمیشه سیو کرد .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید کــــــــــــــــــــــــ ـمـــــــــــــــــــــــ ــکبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hamid65 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حمید جان دیوایس منیجر من که اونو نداره !!!!! :
ولی همین یکی رو که داشت که ماله کارت صداست دیسیبل کردم ولی بازم اجرا نشد البته اررور اولی رو نداد پست 127 این تاپیک رو ببین (اولین عکسش) !!!
حالا چه کار کنیم ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
کسی نیست مشکل مارا بتونه حل کنه ؟
من روی 5 تا سیستم نصب کردم که روی 2 تاش اجرا شده !!!!
روی سیستمی با کارت گرافیک 7300GT اجرا شده بعد با 4670 و 9800 اجرا نشده !!!!!!
البته این اجرا نشدن از نظر من هیچ ربطی به کارت گرافیک نداره چون روی یک سیستمی که 4870 داشته نصب کردم برای بار اول اجرا نشد بار دوم که نصب کردم اجرا شد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حسین جان DirectX 9.0 C نصب کن برای ویستا ات سعی هم کن آخرین نسخه باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بعد درایورت رو هم سعی کن بروز کنی توی ATI ها و همچنین nVIDIA ها
Overclocker (05-01-09)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این کارهارو که همیشه برای همه بازی ها انجام میدم ولی این بازم با این وجود اجرا نشد که نشد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks