very high نداره که... تنضیمات رو low هست.
و ماشینم اخر نشد پیدا کنم. هر چقدر مسابقه میدم و میبرم و میرم گاراژ هیچی به هیچی...
کاربر شهرسختافزار
very high نداره که... تنضیمات رو low هست.
و ماشینم اخر نشد پیدا کنم. هر چقدر مسابقه میدم و میبرم و میرم گاراژ هیچی به هیچی...
آخرین ویرایش توسط 0reza666 در تاریخ 11-02-17 انجام شده است
من به هر کسی امضا نمیدم خخخ
|
|
کاربر شهرسختافزار
و اینم یکی از باگ های بازی مافیفا3
یهو وست راه ماشین میره تو زمین انگار زمین دهن وا کردهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید البته راننده من نیستم و ماشین من نیست فقط رفتم پیش این صحنه تا عکس بگیرم ماشین من اون نارجیه هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://s2.picofile.com/file/82861475..._34_03_201.jpg
http://s4.picofile.com/file/82861476..._34_16_282.jpg
http://s2.picofile.com/file/82861477..._34_26_540.jpg
عجب
آخرین ویرایش توسط 0reza666 در تاریخ 12-02-17 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
فهمیدم مشکل کجا بوده. وقتی داخل بازی و تنضیمات بازی با اینکه همه تنضیمات رو low قرار دارد و باز هم از نظر سی پی یو سیستم من کم میاره مشکل این بوده که بازی وقتی از 30 فریم هست میکنیم 60 فریم یهو مصرف سی پی یو به شدت افزایش پیدا میکنه تست کردم که دارم میگم. الان من این بازی با رزولیشن فول اچ دی و تنضیمات بالا حیق دارم بازی میکنم نه سی پی یو کم میاره نه هیچی.
چرا این بازی اینطوری هست. فرق بین 30 فریم با 60 فریم که نباید اینطوری باشه در بازی. این بازی عجیب غریبه در کل این مورد گفتم بگم بلکه دوستانی عین من مشکل دارن بتونن برطرفش کنن چون واقعا وقتی بازی نصب میکنی ابدیت هم میریزی بازی خودش رو 30 فریم هست و بهتره دست نزنیم این تنضیماتو.
کاربر شهرسختافزار
بهتره روی unlimited بزاری.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
0reza666 (20-02-17)
سلام.
ببخشید شاید سوالم زبطی نداشته باشه اما mafia 3 بازی قشنگی در حد watch dogs 2 هست؟
آخه شخصیت اصلی بازی شبیه آرنولد هست!
با تشکر.
آدمی ساختهی افکار خویش است فردا همان خواهد شد که امروز میاندیشیده است. (مترلینگ)
0reza666 (21-02-17)
کاربر شهرسختافزار
بازی عالی هست. حتما تهیه کن و بازی کن. منیکه فقط فقط بازی نید فور اسپید ریوالز دوست داشتم و دیگه هیچ بازی رو سیستم نصب نمیکردم عاشق این مافیا3 شدم الان هر دو این بازی دوست دارم و بهت میگم تهیه کنی و بازی کنیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechRadar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
اصلا این دو بازی نباید باهم مقایسه بشن اون داستان ش کجا این کجا من هر دوشون رو دوست دارم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechRadar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ارزش بازی کردن چند باره رو مافیا3 داره چون بعضی مراحل متفاوت هست.
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط salpc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من تمام اهنگ های بازی مافیا3 دانلود کردم ولی نتونستم این اهنگ پایانی که همه چی تموم میشه و اهنگ با صدای خاننده خیلی کلوفت پخش میشه من چون داشتم بازی تموم میکردم فیلم گرفتم. لینک فیلم در خود بازی
http://s2.picofile.com/file/82889664...2_549.mp4.html
میشه یکی دقیق همین اهنگ بزاره برای دانلود واقعا احتیاجش دارم.
همکار انجمن بازیهای کامپیوتری
آپلود شد. می تونید از پیوست دانلود کنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
0reza666 (10-03-17), salpc (10-03-17), sam_nevada (25-03-17)
کاربر شهرسختافزار
وقتی بازی از اول میخوای بازی کنی همونجا میتونیم بازی Easy ایزی یا همون اسون انتخاب کنیم یا بازی سخت یا همون Hard هارد انتخاب کنیم بریم. حالا من بازی اسون رفتم و نصف مرحله رفتم و سیو هم هست حالا چطور اینجا میتونم بازی سخت کنم و بازی سخت برم همون هارد منظورمه ایا راهی هست؟ چون نمیخوام سیو پاک کنم از اول هارد انتخاب کنم برم الان من بیشتر راه رفتم ولی از اول اسون انتخاب کردم حیف...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط salpc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks