پاسخ: سوال درباره بازی Mafia 3
اقا یه مشکل جدی برام پیش امده. بازی نصب کردم ابدیت 1.2.3.4.5 ریختم تو بازی یهو هر چند دقیقه یکبار وای میسته و بشدت بعضی موقعه تیک میندازه گرافیک مصرفش خوبه سی پی یو هم 90 درصد داره میره خوب این تیک بخاطر چیه وضعیت هارد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
هارد جدید خریدم و بازی هم رو همین هارده. هارد قدیمی نصب هست ولی فقط توش فیلم اهنگ ویدیو و عکس هست. بازی تو هارد جدیدم نصبه.
تنها تغییر که از قبل دادم اینکه قبلا رو ویندوز 10 بودم الان رو ویندوز 7 ایا مشکل یعنی ویندوزه؟ ویندزو هم از اینجا
و 2017 هست دانلود کردم. یا بخاطر اینکه دایرایکس 12 نصب نیس چون تو ویندوز 10 خوب خودش...
سیستم ویروس هم نداره. الان مشکل چیست؟
نقل قول:
اقا یه مشکل جدی برام پیش امده. بازی نصب کردم ابدیت 1.2.3.4.5 ریختم تو بازی یهو هر چند دقیقه یکبار وای میسته و بشدت بعضی موقعه تیک میندازه گرافیک مصرفش خوبه سی پی یو هم 90 درصد داره میره خوب این تیک بخاطر چیه وضعیت هارد
هارد جدید خریدم و بازی هم رو همین هارده. هارد قدیمی نصب هست ولی فقط توش فیلم اهنگ ویدیو و عکس هست. بازی تو هارد جدیدم نصبه.
تنها تغییر که از قبل دادم اینکه قبلا رو ویندوز 10 بودم الان رو ویندوز 7 ایا مشکل یعنی ویندوزه؟ ویندزو هم از اینجا
و 2017 هست دانلود کردم. یا بخاطر اینکه دایرایکس 12 نصب نیس چون تو ویندوز 10 خوب خودش...
سیستم ویروس هم نداره. الان مشکل چیست؟
اگه فقط تنها تغییر اخیرتون ویندوز بوده شاید مشکل از همین بوده باشه گرچه اطلاع دقیق ندارم ایشالا یکی از دوستان که اطلاع داره کمک می کنه
به نظر این بازی و بازی های جدید روی ویندوز 10 بهتر عمل میکنن.
احتمال زیاد فایلهای آپدیت بازی هنگام نصب دچار مشکل شده . روی سیستم دیگه ای با همین ویندوز نصب کنید و نتیجه رو بگید.
هارد هم سالمه مشکلی نداره.
نه فایل ها درسته. واقعا مسخره اس دورباره امدم رو ویندوز 10 و درست شد. همنطور که خودم حدث زدم ویندوز 10 مصرف سی پی یو کمتری داره و تو بازی تیک نمیندازه ولی ویندوز 7 مصرف سی پی یو بیشتری داره دلیل لک و گیر کردن لحضه ای بخاطر سی پی یو بود.
سی پی یو منکه بد نیس ولی انگار یه کچلو پایینتر از سیستم مورد نیاز این بازی هست.
سیستم مورد نیاز بازی مافیفا3
- سیستم عامل: ویندوز ۷ نسخه ۶۴ بیتی
- پردازنده: I5-2500K یا AMD FX-8120
- رم: ۶ گیگابایت
- کارت گرافیک: Radeon HD7870 یا GeForce GTX 660
- VRAM: دو گیگابایت
- فضای مورد نیاز: ۵۰ گیگابایت
شما چطور با سی پی یوتون این بازی روان انجام میدین؟
راستی یه سوال دیگه. این ماشین کجاست چطور این بگیرم اصلا تو شهر نمیبینمش اینکه ماشینی توپیه پس کجاست
ممنون میشم این مورد هم راهنمایی کنی؟
نقل قول:
نه فایل ها درسته. واقعا مسخره اس دورباره امدم رو ویندوز 10 و درست شد. همنطور که خودم حدث زدم ویندوز 10 مصرف سی پی یو کمتری داره و تو بازی تیک نمیندازه ولی ویندوز 7 مصرف سی پی یو بیشتری داره دلیل لک و گیر کردن لحضه ای بخاطر سی پی یو بود.
سی پی یو منکه بد نیس ولی انگار یه کچلو پایینتر از سیستم مورد نیاز این بازی هست.
سیستم مورد نیاز بازی مافیفا3
- سیستم عامل: ویندوز ۷ نسخه ۶۴ بیتی
- پردازنده: I5-2500K یا AMD FX-8120
- رم: ۶ گیگابایت
- کارت گرافیک: Radeon HD7870 یا GeForce GTX 660
- VRAM: دو گیگابایت
- فضای مورد نیاز: ۵۰ گیگابایت
شما چطور با سی پی یوتون این بازی روان انجام میدین؟
راستی یه سوال دیگه. این ماشین کجاست چطور این بگیرم اصلا تو شهر نمیبینمش اینکه ماشینی توپیه پس کجاست
ممنون میشم این مورد هم راهنمایی کنی؟
سلام
اولی:تفاوت پردازنده ها تو sse و معماری و ... (سیستم شما تفاوت چندانی تو فریم نداره واسه cpu مگر اینکه روی سطح های مختلف بیای تست بزنی)
چون cpu م 4 هسته ای هست نهایتش 80 درصد مصرف داره تو این بازی ولی بازی های دیگه کمتره.نسل جدید ها که کمتر هست . حداقل گرافیک این بازی که مناسب باشه و مشکلی نداشته باشه GTX 750 مناسب هست ولی من gt730 دارم که 13 فریم دارم.
اون ماشین : مسابقات رو باید ببرین تا لیست ماشین ها واستون باز بشه.
باید تو سری Sport Class باشه.
نقل قول:
اون ماشین : مسابقات رو باید ببرین تا لیست ماشین ها واستون باز بشه.
باید تو سری Sport Class باشه.
کجا باید ببرم. چیزی نمیبینم؟ میشه سیو چیزی بدی که ماشین سوار شده باشه این پسره.
پایینترین جزیات سی پی یو من 90 و بعضی مراحل 100 درصد میره و یه تیک کچلو میندازه. کلافه شدم بخدا سیستمم که بد نیست ولی بازم لک عجبا
نقل قول:
کجا باید ببرم. چیزی نمیبینم؟ میشه سیو چیزی بدی که ماشین سوار شده باشه این پسره.
پایینترین جزیات سی پی یو من 90 و بعضی مراحل 100 درصد میره و یه تیک کچلو میندازه. کلافه شدم بخدا سیستمم که بد نیست ولی بازم لک عجبا
تنظیمات روی very high گذاشتی؟
very high نداره که... تنضیمات رو low هست.
و ماشینم اخر نشد پیدا کنم. هر چقدر مسابقه میدم و میبرم و میرم گاراژ هیچی به هیچی...
و اینم یکی از باگ های بازی مافیفا3
یهو وست راه ماشین میره تو زمین انگار زمین دهن وا کرده:1. (27): البته راننده من نیستم و ماشین من نیست فقط رفتم پیش این صحنه تا عکس بگیرم ماشین من اون نارجیه هست:1. (31):
عجب
فهمیدم مشکل کجا بوده. وقتی داخل بازی و تنضیمات بازی با اینکه همه تنضیمات رو low قرار دارد و باز هم از نظر سی پی یو سیستم من کم میاره مشکل این بوده که بازی وقتی از 30 فریم هست میکنیم 60 فریم یهو مصرف سی پی یو به شدت افزایش پیدا میکنه تست کردم که دارم میگم. الان من این بازی با رزولیشن فول اچ دی و تنضیمات بالا حیق دارم بازی میکنم نه سی پی یو کم میاره نه هیچی.
چرا این بازی اینطوری هست. فرق بین 30 فریم با 60 فریم که نباید اینطوری باشه در بازی. این بازی عجیب غریبه در کل این مورد گفتم بگم بلکه دوستانی عین من مشکل دارن بتونن برطرفش کنن چون واقعا وقتی بازی نصب میکنی ابدیت هم میریزی بازی خودش رو 30 فریم هست و بهتره دست نزنیم این تنضیماتو.