پاسخ: سوال درباره بازی Mafia 3
نقل قول:
راستی اینجا
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
رو 60 hz هست اما تا 75 هم داره اگه رو 75 بزارم بده؟؟؟
اگر ساپورت میکنه بگذارید و تست کنید . البته فرق خاصی نمیکنه .
نقل قول:
اگر ساپورت میکنه بگذارید و تست کنید . البته فرق خاصی نمیکنه .
این باید هر دو طرف که بالا فلش کشیدم تنضیم کنم؟
راستی تو عکس خودش معلومه که الان یعنی فابریکش رو چه گذینه ای هستا. الان باید on کنم یا off کنم؟
کولا با همین گذینه که فعلا هست با خودش 6 تا گذینه دیگه داره از نظیر سرعت زیاد رو کدومش بزارم؟
نقل قول:
این باید هر دو طرف که بالا فلش کشیدم تنضیم کنم؟
راستی تو عکس خودش معلومه که الان یعنی فابریکش رو چه گذینه ای هستا. الان باید on کنم یا off کنم؟
کولا با همین گذینه که فعلا هست با خودش 6 تا گذینه دیگه داره از نظیر سرعت زیاد رو کدومش بزارم؟
اون گزینه optimize هم فعال کنید
حالت های مختلف را تست کنید .
نقل قول:
اون گزینه optimize هم فعال کنید
حالت های مختلف را تست کنید .
اینم عکس از بقیه موارد
دیگه نباید چیزی فعال یا غیر فعال کنم؟
راستی این optimize چی بود انجام دادما
نقل قول:
اینم عکس از بقیه موارد
دیگه نباید چیزی فعال یا غیر فعال کنم؟
راستی این optimize چی بود انجام دادما
بهینه سازی بر اساس قدرت سیستم
نه فقط بازی مورد نظر هم باید اعمال بشه تو لیست .تو پروگرام ستینگ
نقل قول:
یه مشکل عجیبی دارم میشه توضیح بدین جریان چیه؟
چرا من وقتی این بازی با تنضیمات بالا و رزولیشن فول اچ دی و 1080 . 1920 انجام میدم مصرف سی پی یو خوبه و تا 90 درصد میره و مشکلی نیست.
ولی همین بازی با همین تنضیمات بالا و همون مراحل اما رزولیشن اچ دی 720 . 1280 یا 1024 . 1280 و یا رزولیشن مانیتور جدیدم 900 . 1440 بازی میکنم مصرف سی پی یو به 100 درصد هم میرسه بعضی موقعه و بازی یه تیک کچلو میندازه.
خوب فول اچ دی که باید بیشتر مصرف ببره تا اچ دی که چرا برعکس شده:1. (27):
دوست عزیز تصور شما از مصرف پردازنده در رزولوشن های مختلف اشتباهه
در واقع وقتی در رزولوشن بالاتر بازی اجرا میشه کارت گرافیک بیشتر تحت فشار قرار میگیره و فریم کمتری تولید میکنه پس پردازنده کار کمتری انجام میده چون مقدار فریم کمتری براش ارسال میشه.
اما وقتی رزولوشن رو پایین میارین و مقدار فریم بالاتر میره و بازی هم در سبک Open World هست و المان های زیادی رو پردازنده باید پردازش کنه تحت فشار بیشتری قرار میگیره و احتمال باتل نک توسط پردازنده هست به جای گرافیک
نقل قول:
دوست عزیز تصور شما از مصرف پردازنده در رزولوشن های مختلف اشتباهه
در واقع وقتی در رزولوشن بالاتر بازی اجرا میشه کارت گرافیک بیشتر تحت فشار قرار میگیره و فریم کمتری تولید میکنه پس پردازنده کار کمتری انجام میده چون مقدار فریم کمتری براش ارسال میشه.
اما وقتی رزولوشن رو پایین میارین و مقدار فریم بالاتر میره و بازی هم در سبک Open World هست و المان های زیادی رو پردازنده باید پردازش کنه تحت فشار بیشتری قرار میگیره و احتمال باتل نک توسط پردازنده هست به جای گرافیک
اگه متنم در صفحه های قبلی بخونی متوجه میشی که من نوشتم. بنده اصلا رزولیشن کم نمیکونم بلکه دوتا مانیتور هست که رزولیشن اچ دی و فول اچ دی داره. مشکل از جای دیگه اس که باید تست کنم ببینم از اینه v-sync اگه این بود خبر میدم نبودم باید دنبال یه راهی باشم. جریان خیلی مشکوکه. اما شاید حرف شماهم درست باشه.
متن شمارو خوندم دوست عزیز.
مانیتور از اسمش هم پیداست , نمایشگره و فقط خروجی شمارو نشون میده و رو کارکرد سیستم تاثیری نداره
تنها چیزی که تفاوت ایجاد میکنه اینه که گرافیک شما با توجه به نوع مانیتور خروجی رو تنظیم میکنه که وقتی این تنظیمات عوض میشن در واقع باری که از گرافیک برای پردازش به پردازنده وارد میشه هم عوض میشه
:1. (23):
نقل قول:
متن شمارو خوندم دوست عزیز.
مانیتور از اسمش هم پیداست , نمایشگره و فقط خروجی شمارو نشون میده و رو کارکرد سیستم تاثیری نداره
تنها چیزی که تفاوت ایجاد میکنه اینه که گرافیک شما با توجه به نوع مانیتور خروجی رو تنظیم میکنه که وقتی این تنظیمات عوض میشن در واقع باری که از گرافیک برای پردازش به پردازنده وارد میشه هم عوض میشه
:1. (23):
خوب من الان چیکار کنم که این مورد درست بشه در مانیتوری که اچ دی تصویر میده سی پی یو 100 درصد مصرف نشه در این بازی چون همنطور که نوشتم در فول اچ دی اونم در این بازی سی پی یو خودش بکشه هم 95 درصد نمیشه چه برسه 100 درصد و تیک انداختن.