AMD>INTEL (17-10-16)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط david-ebi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوشبختانه مشکل حل شد
cpu;intel 5820k
main:gigabite x99 gaming 7 wifi
VGA:gigabite gaming g1 gtx 980ti
Ram:G.Skill 4*4 ripjaws4 2666 CL15
optical drive:pioneer blurey writer s09 XLT
cpu cooler:noctua u14s *2 fan
power:EVGA supernova p2 1000w
case:Green x8 Raptor
monitor:Samsung s27d590 plus
S.S.D:Samsung evo 850 500G
H.D.D1:WD 2T BlackH.D.D2:Seagate baraccuda 2T
AMD>INTEL (17-10-16)
راه و روش حل مشکل هم بگید شاید به کار شخص دیگری هم اومد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط david-ebi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شرمنده بابت دیر جواب دادن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون خودم اشتباه مضحکی رو می کردم و در اصل مشکلی در بین نبوده دیگه راه حل رو نگفتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نکته اینجا بود که باید فایل اجرایی به نام QuantumBreakLauncher رو اجرا می کردم.اما من اشتباه یک فایل اجرایی دیگه که آیکون بازی رو هم داشت اجرا می کردم و مرتب ارور بالا رو تحویل می گرفتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
cpu;intel 5820k
main:gigabite x99 gaming 7 wifi
VGA:gigabite gaming g1 gtx 980ti
Ram:G.Skill 4*4 ripjaws4 2666 CL15
optical drive:pioneer blurey writer s09 XLT
cpu cooler:noctua u14s *2 fan
power:EVGA supernova p2 1000w
case:Green x8 Raptor
monitor:Samsung s27d590 plus
S.S.D:Samsung evo 850 500G
H.D.D1:WD 2T BlackH.D.D2:Seagate baraccuda 2T
سیستم با مشخصات زیر : cpu: i7 2450m
ram: 4
vga: 3000 hd
میتونم بازی دانلود بازی Call of Duty 4 Modern Warfare Remastered رو اجرا کنم ؟
|
خیربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aghasinaa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هم از نظر رم مشکل دارید . هم از نظر گرافیک
به نظرم من مشخصات برای اجرای باز
- ویندوز: ویندوز 7، 8، 8.1 یا 10 ۶۴ بیتی
- پردازنده: اینتل Core i3-530 2.93 GHz یا ایامدی Phenom II X4 810 2.80 GHz به بالا
- حافظه رم: ۶ گیگابایت
- کارت گرافیک: انویدیا GTS 450 1GB یا ایتیآی رادئون HD 7850 1GB به بالا
- دایرکتایکس: نسخه 11
- فضای موردنیاز روی هارد دیسک: ۵۵ گیگابایت
خیلی میبخشید این که نوشتید نظر شما نیست .نظر کمپانی سازنده بازیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط بایت سیستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینم لینک
http://www.game-debate.com/games/ind...e%20Remastered
آخرین ویرایش توسط RADEON9 در تاریخ 08-11-16 انجام شده است
سلام.
من بعد یک ربع یا کمتر خود به خود از به بازی بیرون انداخته می شم و مشکل CTD یا کرش کردن به دسکتاپ رو دارم.
از سیستمم مطمئنم که توانایی اجرای بازی رو داره. اصلاً نرم و روون بدون کوچک ترین تیک زدنی جلو میره یه ربع یا کمتر میگذره میپره بیرون.
لطفاً راهنمایی کنین. بازی هم اسکایریم هست LEGENDARY EDITION.
با تشکر.
آدمی ساختهی افکار خویش است فردا همان خواهد شد که امروز میاندیشیده است. (مترلینگ)
ارور خاصی نمیاد ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechRadar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 380 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممکنه مشکل حرارتی باشه چون دما خیلی بالا میره.
آدمی ساختهی افکار خویش است فردا همان خواهد شد که امروز میاندیشیده است. (مترلینگ)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks