خب مثل اینکه کسی نتونست مشکل ما رو توی Assassin's Creed حل کنه.میخاستم ببینم افت فریم ربطی به فن CPU هم داره؟
خب مثل اینکه کسی نتونست مشکل ما رو توی Assassin's Creed حل کنه.میخاستم ببینم افت فریم ربطی به فن CPU هم داره؟
|
سلام عزیزان
استالکر کلیر اسکای
روی ویستا 64 من نصب نمیشه
میتونید راهنما یی کنید
مشکل از کجاست
یا من نمیتونم
ممنون خیلی اعصابمو بهم ریخته
دوم این بازی حجمش اینقدر کمه
یا ورژن عجیب غریبش دست منه
کمتر از یک دی وی دی
حدود 3 گیگ
EVGA Classified E760
Intel core i7 920 D0
DOMINATOR GT 2000 C8
VGA:2X MSI HD 5970 QuadFire
X-FI Titanium Fatal1ty Champ1on
CM HAF 932 BLACK RED MOD
ENERMAX REVOLUTION 1250W
فکر کنم حجمش درسته.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط CROSSHAIR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رویویستا 64 به 4 گیگ رم احتیاج داری داری این رم رو؟
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
CROSSHAIR (19-09-08)
نه متاسفانه 2 گیگهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Quick برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چاره کار فقط همینه؟
EVGA Classified E760
Intel core i7 920 D0
DOMINATOR GT 2000 C8
CM HAF 932 BLACK RED MOD
ENERMAX REVOLUTION 1250W
کاملا درستهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Quick برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی مثل مصیبت بیشتر از این حرفهاست
نقل قول:
I am currently running STALKER Clear Sky (Russian with English localization and first patch) with the .dll replacement method from gamecopyworld on Server 2008 64-bit with 8GBs or RAM! WOOTer!
EVGA Classified E760
Intel core i7 920 D0
DOMINATOR GT 2000 C8
CM HAF 932 BLACK RED MOD
ENERMAX REVOLUTION 1250W
Quick (20-09-08)
بله احتمالش هست چون اگر فن پردازنده درست کار نکند باعث میشه پردازنده داغ بشه و افت کارایی پیدا کنه که این عامل افت فریم میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط H3SAM برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
خوب مثل اینکه مشکل حل شد.
کلا ویستا 64 یه مقدار مشکل داره پیشنهاد میکنم سرویس پک یک بریزی...
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
من بازی رو نصب کردم و موقعه ی اجرا استوپینگ میده و این ارور وقتی که کنسل استوپینگو رو زدم آمد :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکل در کجاست ؟
ویندوزم ویستا سرویس پک 1 و 64 بیتی و نسخه ی آلتیمیت هست و دایرکت ایکس هم همانی که در دیسک بازی بود نصب کردم ولی بازم اجرا نشد !!!
نسخه ی درایور هم 178.13 میباشد .
سلام
Cod 5 رو نصب کردم و چنین مشکلی با اجرا شدنش دارم :
اول بازی رو که اجرا میکنم صفحه سیاه میشه و به محض اجرا شدن کامل ارور میده و از اون صفحه نمیشه عکس گرفت مگر با دوربین از مانیتور که میبینید :
حالا بعدش که اونو Close میکنم این میاد :
با تشکر.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستاني كه همچين مشكلي دارن برن تو قسمت device manager سيستم و از ليست كارت صدا unimodem half duplex audio رو disable كنن.مشكلشون حل ميشه.عكسشم گذاشتم:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks