برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط حسم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من فایل setup.exe دارم email رو پیام خصوصی کن برای شب بفرستم
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط حسم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من فایل setup.exe دارم email رو پیام خصوصی کن برای شب بفرستم
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
AMD>INTEL (11-02-15), M3RS4D 50062 (11-02-15), حسم (11-02-15)
|
|
کاربر شهرسختافزار
خیلی ممنون براتون ارسال کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MICPET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (11-02-15)
کاربر شهرسختافزار
داداش حسم میتونی واسه منم فایل ستاپ بازی دراگون ایج رو بفرستی
آخرین ویرایش توسط hosein am در تاریخ 14-05-15 انجام شده است
حسم (14-05-15)
کاربر شهرسختافزار
خدمت شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hosein am برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Download Setup rar
hosein am (15-05-15)
کاربر شهرسختافزار
مرسی داداش ولی باز نمیشه ستاپش
حسم (15-05-15)
کاربر شهرسختافزار
فرمتش را باید به exe تبدیل کنی یعنی setup.exe درست میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hosein am برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
hosein am (15-05-15)
|
|
کاربر شهرسختافزار
چجوری تبدیلش کنم آموزشی داره
کاربر شهرسختافزار
چجوری داداش من وارد نیستم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks